Abi şu şekilde anlatmaya çalışayım, linkteki Carraro model bisikletin 2017 model 28" HD modelleri zaten 1500TL civarında satılıyor. Bu bisiklete 950, kaba hesapla 1K vermenin mantıklı bir tarafı zaten yok.
Velev ki 3. sahibi olacaksın ayriyeten ürüne ait faturanın olmadığını tahmin edebiliyorum şimdiden.
Patlamayan lastikleri yeni demiş, gerçekten zırhlı bir modelse ağırlığı hiç de az değildir o lastiklerin, asfalt lastiği olması da kurtarmıyor
En önemlisi de 46CM kadro boyu var, hiç yoktan 18" kadro boyuna sahip bu bisiklet,
sizin boyunuza zaten uygun değil.
Biz Carraro Big 929 29" dağ bisikleti aldık, sıfır ayarında. Sıfır almaya kalksan 1800'den aşağı bulamazsın, 900TL'ye aldık 21" kadro boyunu. Ki zaten sıfır ayarında bile olsa gidip 1350TL falan verilmezdi. İkinci el piyasası böyle, fiyat çabuk kırılır.
Birde bisikleti görmeye gitmeye üşenmeyin bence, gerçek hayatta görmediğim bir insan için kalkıp iş saati karşı yakada bilmem nereye gidip dönüşte bir o kadar yolu rampa olarak tırmandım.
Yine üşenmeyip otogardan Adana'ya yollayacağız bisikleti, ben kendi malım olmadığı halde, biz kazancım olmadığı halde, aksine götürüsü olduğu halde uğraşıyorsam siz de uğraşın derim
Şimdi ikinci ele güvenemeyip sıfır alayım derseniz de yanlış anlamayın ama pek zevk alamazsınız sanki.
Nedenini sorarsanız 82KG vücut, 900TL'ye sıfır aldığınız bisikletin de ağırlığı ile birleşince özellikle rampalarda sıkıntı yaşatmaya başlar size, hayattan soğursunuz
Şu sıralar Kron bile gereksiz yükseltti fiyatlarını, yeni başlayana hep ikinci el öneriyorum bu yüzden.
Amatör kişinin sıfır alıp kullanacağı bisikletin 2 ay sonra, ikinci el bir bisikletten farklı bir hali kalmıyor çünkü
İzmir içi 41CM kadro boyuna kadar ilanlar bulursanız buraya atın, inceleyelim.