400-700 TL Düz Maşa Hybrid Bisiklet Önerisi

@AeTh9sha Satıcıya mesaj attım, resimdeki gibi olduğunu ve 2015 model olduğunu söyledi, lastikleri de yeni aldım dedi, kullanım zamanını belirtmedi. Bulunduğu yer çok uzak, benim oturduğum yere 90 km mesafede 6 da işten çıkıyorum, oraya gitmem 2 saat sürer satın almak için gidebilirim anca. :(

Bisikletin 2. sahibiymiş, ben alırsam 3. olcam o yüzden bundan da vazgeçtim. Ayın 15 i kira günü büyük ihtimal nisan 20 sine kadar bisiklet falan alamayacam sıfır olanlar çok pahalı 2. el de korkutucu.
Bayiler nakit fiyatına %10 indirim yapıyor, valla kafam çorba gibi oldu, bilgisayar toplarken bukadar zorlanmamıştım. Bianchi marka nasıl? Fiyatları diğerlerine göre daha hesaplı

@BilgisayarKurdu Ayakkabı ile 165cm boy, 82 kiloyum.

Abi şu şekilde anlatmaya çalışayım, linkteki Carraro model bisikletin 2017 model 28" HD modelleri zaten 1500TL civarında satılıyor. Bu bisiklete 950, kaba hesapla 1K vermenin mantıklı bir tarafı zaten yok.
Velev ki 3. sahibi olacaksın ayriyeten ürüne ait faturanın olmadığını tahmin edebiliyorum şimdiden.
Patlamayan lastikleri yeni demiş, gerçekten zırhlı bir modelse ağırlığı hiç de az değildir o lastiklerin, asfalt lastiği olması da kurtarmıyor :)
En önemlisi de 46CM kadro boyu var, hiç yoktan 18" kadro boyuna sahip bu bisiklet, sizin boyunuza zaten uygun değil.

Biz Carraro Big 929 29" dağ bisikleti aldık, sıfır ayarında. Sıfır almaya kalksan 1800'den aşağı bulamazsın, 900TL'ye aldık 21" kadro boyunu. Ki zaten sıfır ayarında bile olsa gidip 1350TL falan verilmezdi. İkinci el piyasası böyle, fiyat çabuk kırılır.
Birde bisikleti görmeye gitmeye üşenmeyin bence, gerçek hayatta görmediğim bir insan için kalkıp iş saati karşı yakada bilmem nereye gidip dönüşte bir o kadar yolu rampa olarak tırmandım.
Yine üşenmeyip otogardan Adana'ya yollayacağız bisikleti, ben kendi malım olmadığı halde, biz kazancım olmadığı halde, aksine götürüsü olduğu halde uğraşıyorsam siz de uğraşın derim :D

8SiPT8O.jpg

Şimdi ikinci ele güvenemeyip sıfır alayım derseniz de yanlış anlamayın ama pek zevk alamazsınız sanki.
Nedenini sorarsanız 82KG vücut, 900TL'ye sıfır aldığınız bisikletin de ağırlığı ile birleşince özellikle rampalarda sıkıntı yaşatmaya başlar size, hayattan soğursunuz :)
Şu sıralar Kron bile gereksiz yükseltti fiyatlarını, yeni başlayana hep ikinci el öneriyorum bu yüzden.
Amatör kişinin sıfır alıp kullanacağı bisikletin 2 ay sonra, ikinci el bir bisikletten farklı bir hali kalmıyor çünkü :)

İzmir içi 41CM kadro boyuna kadar ilanlar bulursanız buraya atın, inceleyelim.

@BilgisayarKurdu 165 boy'a 41 cm kadro mu denk geliyo hocam, ben şuan 22inch bisan roadstar kullanıyorum, 82 cm kol uzunluğu, 85 cm'de bacak uzunluğum var. 2. el değil de sıfır olarak bayiden alsam nakit alacağımdan %10 indirim yapıyolar buna istinaden bi bisiklet önerirmisiniz? Marka seçeneklerine bianchi yi de ekleyebilirsiniz, öncelik olarak Carraro, Sedona, Mosso, Bianchi, sizin de vaktinizi alıyorum umarım canınızı sıkmıyorumdur. Bilgisayar'ı toplarken de siz yardım etmiştiniz, :) 3.5 sene olcak, hala canavar gibi hiç bi sorun yaşamadan kullanıyorum. Bu arada kira verceğim için bütçemi düşürmek zorunda kalıp 2. el e yönelmiştim. Nisan ayının 20 si gibi bütçem 1300 lirayı bulacaktır.

@BilgisayarKurdu Dağ bisikleti almayı düşünmüyorum hocam, Carraro sportive 225 i 1300 liraya indirebilirsem onu alcam, sizin de önerileriniz varsa yazabilirsiniz ona göre alım yapayım bütçe 1300 lira.
Bide ilerde bu alcağım bisikletin amortisörü'nü XCM ile değiştirmek istiyorum problem olurmu?

Arkadaşlar, bişey demiyecekmisiniz?

@AeTh9sha Benim ne almam gerekiyor, günlük sahil gezintisi hafta sonları da 60 70 km tatil yöresine gitmek için kullanıcam. Bide Carraro 225 ile 224 arasında sadece hydrolik fren farkı var, aradaki fiyat farkına değermi? Bu arada parayı hazırladım, geriye sadece bitane seçip almak kaldı.

@AeTh9sha Hocam müsait olduğunuzda acil cevaplarsanız memnun olurum, Carraro Sportive 227 buldum daha 50 km lik kullanılmış, ışıklandırma suluk kafesi veriyor yanında, fiyat için 850 lira dedi, kadro boy u 56 cm benim boyum 1.65 çok kararsız kaldım bide yol mesafesi 90 km gidip görmek istiyorum, git gel yol parası 70 lira tutuyor ne yapacağımı bilemedim. Sen olsan ne yapardın?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı