400-700 TL Klavye Önerisi

EgeGulce

Femtopat
Gamepower'dan aldığım saber RGB klavyenin ömrü 2 hafta sürdü, şimdi iade ettim. Şimdi marka bir klavye almak istiyorum. (Logitech, Razer, HyperX vb) 400-600 lira arası bütçem var. Red switch ve mekanik olması benim için önemli. Ne önerirsiniz?

Son düzenleme:

Red switch ve mekanik olması gerektiğini yazmayı unutmuşum :) kusura bakma. Ama bunada öneri yapabilir misin?

Red switch ve mekanik olması gerektiğini yazmayı unutmuşum :) kusura bakma. Ama bunada öneri yapabilir misin?
MSI Vigor Red switch kullanirken Bloody kendi optik switchlerini kullaniyor. 19TL daha verebilirseniz bunu alin.

MSI Vigor Red switch kullanirken Bloody kendi optik switchlerini kullaniyor. 19TL daha verebilirseniz bunu alin.
Cougar markasını hiç duymadım ya. Galiba logitech g413 alıcam. Onun hakkında ne düşünüyosunuz?

Cougar markasını hiç duymadım ya. Galiba logitech g413 alıcam. Onun hakkında ne düşünüyosunuz?
Logitech'in yaptigi switchler pek begenilmiyor. Klavyede bir tus kirilinca klavyeyi degistirmekten baska sansiniz olmuyor ve kullanan bir cok kisi basim hissiyatinin kotu oldugunu dile getiriyor. Cougar yurtdisinda populer bir marka fakat Turkiye'de Gamepower, Everest gibi salakca markalarin unlenmesi nedeniyle golgede kaliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı