400 bin TL bütçeyle hangi araç daha mantıklı?

Sxa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, araç alma arifesindeyim ve maksimum 350-400 bin TL civarında bir bütçem var. Bazı araçlar hoşuma gitti ama hangisini tercih etmeliyim, bilmiyorum. Genel olarak şehir içi, bazen de gezmek için şehirler arası kullanacağım. Aracı aldıktan sonra biraz da yazılım ve yürüyeniyle oynamak istiyorum. Uzun süre binmeyi ve ileride ikinci araç olarak tutmayı da düşünüyorum.

Bunları göz önünde bulundurarak aşağıdaki araçlardan hangisini önerirsiniz? Hangi donanım paketlerine bakmalıyım? Ayrıca farklı bir öneriniz varsa duymak isterim. Şimdiden teşekkürler.

• Alfa Romeo 156 / 147.
  • Chevrolet lacetti 1.6
  • Fiat Grand'e Punto 1.3 Multijet (en çok düşündüğüm bu)
  • Ford fiesta 1.4 TDCI.
  • Hyundai getz 1.5 crdı.
  • Seat ıbiza / cordoba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam soru mu bu satma derdiniz yoksa tabii ki Alfa Romeo. Fakat buradaki hiçbir araca yazılım olmaz eğer ki yapacak yer bulursanız bir daha oraya gitmeyin eski araba yazılım attıktan sonra motor kırma ihtimali var.

Hocam soru mu bu satma derdiniz yoksa tabii ki Alfa Romeo. Fakat buradaki hiçbir araca yazılım olmaz eğer ki yapacak yer bulursanız bir daha oraya gitmeyin eski araba yazılım attıktan sonra motor kırma ihtimali var.
abartılı bir şey yapmayı düşünmüyorum hocam araca rahat çalışması için yapabileceklerimi yapmak istiyorum. Satma derdim yok ama ne olacak belli de olmuyor ve alfa ustası bulabilir miyim emin olamıyorum.
Mitsubishi coltlara kesinlikle bakabilirsin bir abimde 1.3 olanı vardı hem masrafsız hem de yürüyeni çok güzel bir araçtı kesinlikle tavsiye ederim.
bu paralara temizini pek göremedim hocam

Merhaba, araç alma arifesindeyim ve maksimum 350-400 bin TL civarında bir bütçem var. Bazı araçlar hoşuma gitti ama hangisini tercih etmeliyim, bilmiyorum. Genel olarak şehir içi, bazen de gezmek için şehirler arası kullanacağım. Aracı aldıktan sonra biraz da yazılım ve yürüyeniyle oynamak istiyorum. Uzun süre binmeyi ve ileride ikinci araç olarak tutmayı da düşünüyorum.

Bunları göz önünde bulundurarak aşağıdaki araçlardan hangisini önerirsiniz? Hangi donanım paketlerine bakmalıyım? Ayrıca farklı bir öneriniz varsa duymak isterim. Şimdiden teşekkürler.

• Alfa Romeo 156 / 147.
  • Chevrolet lacetti 1.6
  • Fiat Grand'e Punto 1.3 Multijet (en çok düşündüğüm bu)
  • Ford fiesta 1.4 TDCI.
  • Hyundai getz 1.5 crdı.
  • Seat ıbiza / cordoba.
Punto ya da Fiesta en mantıklısı şehir içinde pratik arabalar ve daha düşük maliyetlere hem yakıt hem de bakım açısından yürütmesi kolay arabalar
Alfa ya bence hiç bulaşmayın sanayide tanıdık usta çevre varsa belki bir ihtimal ama yine de maliyetler sorunlarla başa çıkmak bir yerden sonra insanı yıpratıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı