400₺ bütçe ile E7500 ve 9500GT sistem yükseltme

Sence R7 240 alayim mi bana oyunu en düşüktr açmasi yeter.
açar sıkıntı yapmaz hatta amd raeon indirip bir miktar oc de yababilirsin çok farkediyor ben bi bakıyım sıfır fiyatlarına

eğer istanbuda isen alabilirsin ama şlemci almasanada oynarsın o dediğin oyunları
ben ets full ayarrda 30 fs alıyorum
Sence R7 240 alayim mi bana oyunu en düşüktr açmasi yeter.
Bu arada e spor FPS oynarım LoL ve benzeri oynamam heroes and generals var Call of Duty gibi hikaye oyunları.

Açar sıkıntı yapmaz hatta AMD raeon indirip bir miktar OC'de yababilirsin çok farkediyor ben bir bakayım sıfır fiyatlarına.

Eğer istanbuda isen alabilirsin ama şlemci almasanada oynarsın o dediğin oyunları.
Ben ETS Full ayarrda 30 fs alıyorum.

Teşekkürlerde İstanbul'da değilim Burdur/Bucak tayım ben yazayım iyi bir ekran kartı o zamam ben alacağım da son bir soru acaba kartla alakalı olumsuz bir şey yaşadınız mı?
Bir de bu linktekileri buraya gönderme şansları yok mu? Ama 2. el yorulmuş olur bence sıfır alayım.
Bu arada senin anakartın neydi.

Son düzenleme:
Teşekkürlerde İstanbul'da değilim Burdur/Bucak tayım ben yazayım iyi bir ekran kartı o zamam ben alacağım da son bir soru acaba kartla alakalı olumsuz bir şey yaşadınız mı?
Bir de bu linktekileri buraya gönderme şansları yok mu? Ama 2. el yorulmuş olur bence sıfır alayım.
benim anakartım asus p5ql pro cpu fanım iyi olsa çok ciddi oc performansı var 4,4 ghz de sıcaklık harici çok stabil çalışıyor işlmeci ve r5 1600 ün tek çekirdek performansına geliyorum.ben ekran kartını alıken hiç araştırmadan sıfır ucuz buldum diye aldım ve gayet memnunum vardiğim paray göre aldıpğım performans çok iyi inş sende alır ve güzelcene kullanırsın.
anakrtın 4 slot olsaydı ben sistemi değiştirmeyi düşünyorum ramları sana uyguna verirdim

Benim anakartım ASUS P5QL Pro CPU fanım iyi olsa çok ciddi OC performansı var 4, 4 GHz'de sıcaklık harici çok stabil çalışıyor işlmeci ve R5 1600'ün tek çekirdek performansına geliyorum. Ben ekran kartını alıken hiç araştırmadan sıfır ucuz buldum diye aldım ve gayet memnunum vardiğim paray göre aldıpğım performans çok iyi inşallah sende alır ve güzelcene kullanırsın.

Anakrtın 4 slot olsaydı ben sistemi değiştirmeyi düşünyorum RAM'ları sana uyguna verirdim.

Düşünmen yeter teşekkürler ben son bir soru sorayım o zaman R7 240 alayım mı evet veya hayır ve şunu da belirteyim hızlı olması lazım ve R7 240 alırsam daha hızlı olacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı