400$'dan RTX 3080 almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

W.Heisenberg

Hectopat
Bundan önce Sosyal'de belirtmiştim. İnternet kafesi olan bir akrabam bana aynen şunu demişti; Bir tane adam çok ucuzdan güçlü ekran kartı satıyor. Adresini verdi, gittim ve gerçekmiş, tipi böyle değildi:

niggaexe.jpg

Dün civarı gitmiştim, yanlış görmediysem 3080 gibi güçlü bir ekran kartını 400$'dan satıyordu. Bilmiyorum karaborsacı mıydı ama gerçekten kartlar orijinaldi.
Şimdi bir hesap yaptım 5 tane 3080 alsam, Bitcoin Rig dizsem, falan. Her türlü kârda çıkıyorum.
Neyse benim aldığım karta geçelim, 1080 ti aldım 200$'dan. Herif ekran kartı cahiliydi(ben çok bilgili değilim).

Onu bunu boş verin, sonuca gelelim. Ekran kartını sattım 3500 TL'den, en azından birine yardımım dokunmuştur. 2000 TL kârım oldu.
merak etmeyin kart çalışıyordu, CyberPunk oynadım(2K Ultra ayarlarda) efsane bir deneyimdi. Kart 3 gün içerisinde satıldı.

Yasak değilse adamın adresini vermeyi isterim.

Güzel hikayeymiş kardeş.

RTX 3080'in çıkış fiyatı 700 dolar. Galiba adam ya kartları çalıp çalıp satıyor (çalsam bile o fiyata satmam) ya da hayır kurumu işletiyor. Üstelik 400 dolara RTX 3080 çalıntı dahi olsa almak varken gidip 200 dolara 1080 Ti aldığınız için soluduğunuz havayı -tebrik ediyorum.(!)-

Güzel hikayeymiş kardeş.

RTX 3080'in çıkış fiyatı 700 dolar. Galiba adam ya kartları çalıp çalıp satıyor (çalsam bile o fiyata satmam) ya da hayır kurumu işletiyor. Üstelik 400 dolara RTX 3080 çalıntı dahi olsa almak varken gidip 200 dolara 1080 Ti aldığınız için soluduğunuz havayı -tebrik ediyorum.(!)-

Konu mizah galiba.

İhtimaller şunlar.

1. ihtimal, arkadaş dolandırıcı.

2. ihtimal, arkadaş "Mizah & Eğlence" kategorisine açmayı unutmuş veya bilmiyor ve moderatör arkadaşın ciddi olup olmadığını bilmediği için konuyu onayladı.

3. ihtimal, arkadaş troll.

4. ihtimal, arkadaşın anlattığı şey gerçek.

5. ihtimal, arkadaşın söylediği adam dolandırıcı veya kendi dolandırılıyor başkasına.

6. ihtimal, arkadaş verdiği adrese gidenleri ıslak odunla arkaya biyere alıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı