400 DPI 0.5 sens Valorant için düşük bir sens mi?

Azıcık çimene dokunun dışarıda hayat var unutmayın.

Bu neden sıkıntı olsun ki dostum adam Valorant'a düşkün demek ki, ayrıca ekipmanları iyi gözüküyor mouse dışında.

Neden sıkıntı olduğunu açtığı konulardan görebilirsin güzel kardeşim ekipman değil konumuz arkadaşımınız yaptığı her şeyi teyitlemek için bize sorması sana iyi gelen şey belki bu arkadaşımıza kötü gelecek ona rağmen hala konu açmaya devam etmekte ilginç buluyorum.

Neden sıkıntı olduğunu açtığı konulardan görebilirsin güzel kardeşim ekipman değil konumuz arkadaşımınız yaptığı her şeyi teyitlemek için bize sorması sana iyi gelen şey belki bu arkadaşımıza kötü gelecek ona rağmen hala konu açmaya devam etmekte ilginç buluyorum.

Vallahi hocam profile gidebilirsem onun yorum yapabilirim ancak profile sınır getirilmiş.

Herkesin fikrini merak ediyorum. Benim de ilgilendiğim alan bu konu üzerine. Çünkü önceden yıllarca yaptığım yanlışları doğru sanmışım. Tesadüf konu açarak ve sorarak öğrendiğim çok şeyler oldu. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Herkesin fikrini merak ediyorum. Benim de ilgilendiğim alan bu konu üzerine. Çünkü önceden yıllarca yaptığım yanlışları doğru sanmışım. Tesadüf konu açarak ve sorarak öğrendiğim çok şeyler oldu. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Hocam ben 1600 DPI 0.13 sens oynuyorum 400 DPI'a çevirince senslerimiz bayağı yakın oluyor ve ben oynarken hiçbir sorun yaşamıyorum ayrıca bu sens olayı kişiden kişiye değişebilecek bir şey 800 DPI 0.8 sens oynayan arkadaşımda var siz neyde rahatsanız onda oynayın ve öyle abartıldığı kadar düşük bir sensde değil xeus mesela dediğiniz sensle aynı sensde oynuyor.

1760542149726.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı