Groj
Picopat
Belli mi olur.Valorant hakkında açtığınız 99. konu sanırım her yaptığınız adımı foruma soruyorsunuz bu kadar kasmayın oyunu sanki esporcu olacaksınız.
Belli mi olur.Valorant hakkında açtığınız 99. konu sanırım her yaptığınız adımı foruma soruyorsunuz bu kadar kasmayın oyunu sanki esporcu olacaksınız.
Valorant hakkında açtığınız 99. konu sanırım her yaptığınız adımı foruma soruyorsunuz bu kadar kasmayın oyunu sanki esporcu olacaksınız.
Azıcık çimene dokunun dışarıda hayat var unutmayın.Belli mi olur.
Bu neden sıkıntı olsun ki dostum adam Valorant'a düşkün demek ki, ayrıca ekipmanları iyi gözüküyor mouse dışında.
Azıcık çimene dokunun dışarıda hayat var unutmayın.
Neden sıkıntı olduğunu açtığı konulardan görebilirsin güzel kardeşim ekipman değil konumuz arkadaşımınız yaptığı her şeyi teyitlemek için bize sorması sana iyi gelen şey belki bu arkadaşımıza kötü gelecek ona rağmen hala konu açmaya devam etmekte ilginç buluyorum.
Azıcık çimene dokunun dışarıda hayat var unutmayın.
Neden sıkıntı olduğunu açtığı konulardan görebilirsin güzel kardeşim ekipman değil konumuz arkadaşımınız yaptığı her şeyi teyitlemek için bize sorması sana iyi gelen şey belki bu arkadaşımıza kötü gelecek ona rağmen hala konu açmaya devam etmekte ilginç buluyorum.
Herkesin fikrini merak ediyorum. Benim de ilgilendiğim alan bu konu üzerine. Çünkü önceden yıllarca yaptığım yanlışları doğru sanmışım. Tesadüf konu açarak ve sorarak öğrendiğim çok şeyler oldu. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.