400 lira mouse pad önerisi

Bundan kaliteli mouse-pad bulamazsın zaten
Bende de var kanka, güzel pad.

Hocam, çok arada kaldım şimdi 3 mousepad arasından hangisini alayım? Bu ve klasse galiba steelseriesden daha kaliteli fakat 200 lira farka değer mi? ve bu mu klasse mi?
Klasse çok öneriliyordu ama artık kötüleyenler çoğaldı sanırım uzun vadede kötü bir mousepad.

Aqua Control 2'ler stokta değil şu anda. Klasse'yi 1 yıldır kullanıyorum, dikişleri hala sağlam ve ilk günkü gibi kayıyor hala. SteelSeries'in yanları açılıyor bir süre sonra.

Üstte arkadaşın attığı nasıl kanka kalite fazla fark eder mi? Yoksa SteelSeries'i alıp geçeyim mi?

SteelSeries ürünlerini tercih ediyorum açık açık söyleyeyim. Çok ekipman kullandım ama mouse ve mouse pad konusunda cidden steelseries çok iyi. Eğer bütçeni bu civarlarda tutmaya devam edeceksen SteelSeries en iyisidir. Ben de zaten aynı ürünü kullanıyorum halihazırda.

Aqua Control 2'ler stokta değil şu anda. Klasse'yi 1 yıldır kullanıyorum, dikişleri hala sağlam ve ilk günkü gibi kayıyor hala. SteelSeries'in yanları açılıyor bir süre sonra.
Stokta, nasıl değil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…