400 metreden internet paylaşımı

Telefon hattı vericiydi kiralayarak bu sorunun üstesinden gelebileceğinizi umuyorum.
Bu iki ürün işinizi görür. Yaklaşık 1,25 milyon dolara mal olacak operasyonun tasarım ömrü 20 yıl. NASA'nın pasadena, California'daki jet propulsion laboratuvarı derin uzay ağı proje yöneticisi alaudin bhanji, "bu anten, 40 yılı aşkın bir süredir NASA /jpl için bir beygir gücü olmuştur" dedi.

Eki Görüntüle 1077729

Eki Görüntüle 1077728
Boş şeye verilebilecek en iyi cevap. 👍
 
Bu yöntemi biliyorum ama apartmanlar arasında ve bir ev kullanıcı olarak düşündüğümüzde bunu yapması mümkün mü? Ne kadar sağlıklı bir sonuç verecek? O zaman ben takayım şehrin ortasına bir tane internet tüm şehre vereyim. Karşınızdaki insana hemen bilgisiz bir insanmış gibi davranmayın lütfen.
İzmir/Aliağa'daki 9. Kattaki evimizden ortalama 1,25KM uzağa internet veriyorduk bir zamanlar. Karşınızdakini tecrübesiz sanmayın.
 
Çok fazla bütçe gerekir ve ping yüksek olur. Ama mümkün.
 
Bende sizi bilgisiz sanmadım. Ön yargılarımızı ikimiz de kıralım o zaman.
☺️

İlk baştaki cevaba o şekilde yazmamın nedeni zaten arada binalar var ise pek mümkün olmayacağı ve pek sağlıklı sonuç verecek olmamasıydı. Bunun yapılmış olduğunu ve örnekleri olduğunu biliyorum. Yalnız konu sahibinin böyle ciddi bir sonuca başvurmayacağı konuyu açış şeklinden belli gibi duruyor. Aramızda sorun yok o zaman. 😊
 
Sizin yapabileceğiniz iş şey değil, kullanılacak cihazlar için lisans parası ödemeniz gerekir. En iyisi bir Telekom firması ile anlaşmak olur.
Kablolu olarak yapacaksanız araya yenileyici koymanız gerekir veya fiber kablo kiti var onlarla çözebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı