400₺ Mouse ve Kulaklık Önerisi

Blackwind

Hectopat
Bütçemi 500 TL ye kadar çıkartabilirm ancak 400 civarı bir şey olursa daha makul olur. Özellikle Squad, Arma tarzı oyunlar oynadığım için iletişim çok önemli. İyi mikrofonlu ve ses kalitesi iyi olan bir kulaklık tavsiyesi verebilir misiniz? Mouse için uzun ömürlü bir şey bakıyorum farketmiyor diğer özellikleri.

Neredeyse 1 senedir kullanıyorum. Oyunlarda tepkime süresi yok denecek kadar az. Bu fiyat aralığında en iyi önerilerden biri olabilir.
.

Mouse alırken deneyerek almanızı öneririm. Herkesin el yapısı aynı değil. Deneme şansınız yoksa el yapınızı ve tutuş şeklinizi söylerseniz ona göre öneri yapabiliriz. Ve tabi hafif mi olsun ağır mı :)

Gamepower mei almıştım 250TL gibi fiyatı var ses kalitesi mikrofonu gayet iyi.

Gamepower markası yerine şu an aynı fiyata Razer markasını öneririm.
.
Bu arada "7.1 Surround çevresel ses desteği sadece Windows 10 64 Bit ile kullanılabilir." Diye yazılmış.

Mouse alırken deneyerek almanızı öneririm. Herkesin el yapısı aynı değil. Deneme şansınız yoksa el yapınızı ve tutuş şeklinizi söylerseniz ona göre öneri yapabiliriz. Ve tabii hafif mi olsun ağır mı :)

Şu anda kullandığım Everest SM-700 elime gayet rahat oturuyor. Ancak mouse un sağ tıkta temasızlık var zor basıyor. O yüzden değiştiriyorum.

Gamepower markası yerine şu an aynı fiyata Razer markasını öneririm.
.
Bu arada "7.1 Surround çevresel ses desteği sadece Windows 10 64 Bit ile kullanılabilir." Diye yazılmış.

Monster Notebook kullanıyorum. Alalı 5 ay oldu zaten. Herhangi bir sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum

Şöyle bişey buldum tasarım olarak hoşuma gitti ancak markasını filan bilmiyorum. Ne kadar güvenilir onu da bilmiyorum
s

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı