400₺ RGB Klavye önerisi

O halde bunu gönül rahatlığı ile satın alabilirim. Teşekkür ederim yardımlarınız için. Son olarak Corsair'e bakıp bu iki klavyeden birisini satın alacağım.

O halde bunu gönül rahatlığı ile satın alabilirim. Teşekkür ederim yardımlarınız için. Son olarak Corsair'e bakıp bu iki klavyeden birisini satın alacağım.

Hayırlı olsun bu arada neden G213 alınmayacağını açıklayan kısa konular:
Son attığım linkte gördüğünüz gibi yazıyor neden alınmaması gerektiği.

@RootTR.

Son düzenleme:
Logitech zaten benim için dünyanın en kalitesiz markası, bu fikrim anlık değişir gibi oldu ve sonradan fark ettim ki ben bu ürünlerden en az beş tane aldım ve hepsi çöpte. ^^

Logitech zaten benim için dünyanın en kalitesiz markası, bu fikrim anlık değişir gibi oldu ve sonradan fark ettim ki ben bu ürünlerden en az beş tane aldım ve hepsi çöpte. ^^

Bu arada hocam sizin için bilek desteği şart değil ise, HyperX alın 100TL niz cebiniz de kalsın. Bu arada alınca lütfen fotoğrafını atar mısınız?

Bu arada hocam sizin için bilek desteği şart değil ise, HyperX alın 100TL niz cebiniz de kalsın. Bu arada alınca lütfen fotoğrafını atar mısınız?
Attığınız klavyede bilek desteği yok diye biliyorum, ben şimdi beyin yanması geçiriyorum.

Alacağım Klavye

Siz hangisinden bahsediyorsunuz 100 TL az olan olarak?

Eğer sen de benim gibi RGB manyağıysan sana gamepower saber RGB öneriririm

Şu switch listesini bi incele derim

Dosya Ekleri

• A505DCAD-52AA-4035-B3C1-C5DE6D19DE34.png
    373,1 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…