400₺ sessiz klavye tavsiyesi

Makaleler
4
Klavye bakıyorum da o yüzden sordum. Membran istemeyenlerin nedeni belli.
Ben ilk kez masaüstü klavye alacağım. Diğerlerini misafirlikte falan kullandım bazen ama benim değildi. Laptop kullandığım için düşük aktivasyon mesafesine alıştım. Sessiz olması önemli. 400 TL'ye mekanik Red Switch bulamadım. Redragon K553 var ama o da Blue Switch. Sesli. Onun haricinde de G213 var. Hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet onu gördüm yeni konu açtım G213 kronik sorunlar var mı diye. Var mı?

G213 mü yoksa bu mu?

Trust gibi markakara sıcak bakmıyorum.
Hepinize teşekkür ederim.

Trust gibi markalara sıcak bakmıyorum.
Rampage veya Gamepower ile karıştırmayın, kendileri iyi bir Hollanda markasıdır. Eski ürünleri kötüydü doğru, ancak şuanda kendilerini bir hayli düzeltmiş iyi bir marka. Kanser plastikten iyi kaliteye hızlı ve doğru bir geçiş yapıldı. Şahsen kendim de kullanıyorum, benim de sizin gibi önyargılarım vardı lakin bu klavye ile önyargımı kırdım.
Bazı klavyeler beş para etmezken sırf marka adı var diye 300-400 ₺'ye satılabiliyor

İkisi de güzel klavyeler, ama Cooler Master MK110 klavyede RGB'ler daha belirgin olduğu için onu alabilirsiniz.
Diğer yandan da MK110 klavyede bilek desteği yok, seçim size kalmış.

İlk kez masaüstü klavye alacağım daha önce hep laptop klavyesi kullandım bilek desteği benim için ne kadar önemli olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…