Öyle bakacaksak bizzat Tom's Hardware'in haberlerin altını tam olarak doldurmadığı yönünde kaynaklarla eleştirdim. Yermedim.
Burada paylaştığınız konuda da fiyat noktasına gelene kadar bir sorun olmadığından söz edilmiş. İç yapı bir yana hatta okuma-yazma değerlerinde de belirtilenin üstüne çıkıldığı paylaşılmış. Uzun kullanımda ne olur? SU650 önerilecek seviyeye gelinir mi? İşte onu da fiyatı belirler. Ucuza TLC yapılı bu ürün "depolama" amacıyla alınır. Bu tür ürünlere "bütçe dostu" olarak bakmak gerekir.
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
En ucuz SSD (Solid State Drive) ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da
Harddisk (Dahili) ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Bu seviyede ise alınmaz. Fiyattan söz etmeye çalışıyorum. 300 TL altında bulunuyorsa alınır. 400 TL bandında seçenekler var. Temelde varmaya çalıştığım yer burası.