Evet Türkçe benim için önemli. Sizin de önerilerinizle şunlar ön plana çıktı en ucuz linklerde bunlar. Logitech g213 Razer Ornata Chroma Türkçe Oyuncu Klavye
Siz ne dersiniz ?
Başka önerilere de açığım iki hafta içinde alacağım zaten.
@Silinen üye önerdiğin HyperX Alloy FPS oldukça iyi bir klavye fakat mavi anahtarlı modelin çıkardığı ses oldukça rahatsız edici bir ses En azından çoğunluk için. Arkadaş sesi sevmiyorsa ona bir işkence gibi gelecektir. Razer almanızı tavsiye etmem.
@hdreizcehennemi Aynı ürünün kırmızı anahtarlı modeli de bulunuyor. Ama kullanıcı türkçe karakter bulunmasının zorunlu olduğunu belirtti. Bu yüzden Corsair K55 modelini önerdim.
Anlıyorum senin gönderdiğin klavyenin mavi anahtarlı model olduğunu gördüm. Yoksa tabii ki kırmızı anahtarlı model alınabilir sadece daha pahalıya mal olacaktır @Silinen üye.
Cherry MX Switch kullanmıyor. Bu özellikte eksik sayılabilir. Romer-G Anahtarlar hissiyat olarak başarılı değiller. Logitech ürünlerinin fiyatları eskiden rakiplerine göre daha düşüktü. Bu yüzden alınabilirdi. Ama artık değil.
Cherry MX Switch kullanmıyor. Bu özellikte eksik sayılabilir. Romer-G Anahtarlar hissiyat olarak başarılı değiller. Logitech ürünlerinin fiyatları eskiden rakiplerine göre daha düşüktü. Bu yüzden alınabilirdi. Ama artık değil.
Hocam bir bırakın insanlar önerilerini yapsın. Romer-G anahtarları başarılı değil diyemezsiniz, hissiyatını beğenmiyorum diyin beğenmiyorsanız. Şahsen ben de tuş hissiyatını beğenmiyorum ama her öneriye bir şeyler söylüyorsunuz şimdi bana ben kötü önerilere karşıyım da demeyin. Her malın bir alıcısı vardır.
Evet Türkçe benim için önemli. Sizin de önerilerinizle şunlar ön plana çıktı en ucuz linklerde bunlar. Logitech g213 Razer Ornata Chroma Türkçe Oyuncu Klavye
Siz ne dersiniz ?
Başka önerilere de açığım iki hafta içinde alacağım zaten.
Bu ürüne baktım. Evet gayet güzel ben giriş seviyede bir kullanıcı olduğum için her aldığım ürün beni şaşırtacaktır gibime geliyor ki, medimarkt'ta Logitech G213 deneme fırsatı bulmuştum hoşuma da gitmişti.
Logitech G413 ürününe harici bilek desteği takılabilir mi? Yoksa önüne koyuyor muyuz?