Türkçe tuş dizilimi sizin için çok önemliyse, Corsair K55 alabilirsiniz. Diğer ürünler fiyatini hak etmiyor.
Cherry MX Switch kullanmıyor. Bu özellikte eksik sayılabilir. Romer-G Anahtarlar hissiyat olarak başarılı değiller. Logitech ürünlerinin fiyatları eskiden rakiplerine göre daha düşüktü. Bu yüzden alınabilirdi. Ama artık değil.Tek eksiği bilek desteği; Logitech G413 Mekanik Oyun Klavyesi 920-008311 Fiyatı
Hocam bir bırakın insanlar önerilerini yapsın. Romer-G anahtarları başarılı değil diyemezsiniz, hissiyatını beğenmiyorum diyin beğenmiyorsanız. Şahsen ben de tuş hissiyatını beğenmiyorum ama her öneriye bir şeyler söylüyorsunuz şimdi bana ben kötü önerilere karşıyım da demeyin. Her malın bir alıcısı vardır.Cherry MX Switch kullanmıyor. Bu özellikte eksik sayılabilir. Romer-G Anahtarlar hissiyat olarak başarılı değiller. Logitech ürünlerinin fiyatları eskiden rakiplerine göre daha düşüktü. Bu yüzden alınabilirdi. Ama artık değil.
Benim tavsiyem Bu ikisi arasın da logitech g213.Evet Türkçe benim için önemli. Sizin de önerilerinizle şunlar ön plana çıktı en ucuz linklerde bunlar.
Logitech g213
Razer Ornata Chroma Türkçe Oyuncu Klavye
Siz ne dersiniz ?
Başka önerilere de açığım iki hafta içinde alacağım zaten.
Bu ürüne baktım. Evet gayet güzel ben giriş seviyede bir kullanıcı olduğum için her aldığım ürün beni şaşırtacaktır gibime geliyor ki, medimarkt'ta Logitech G213 deneme fırsatı bulmuştum hoşuma da gitmişti.Tek eksiği bilek desteği; Logitech G413 Mekanik Oyun Klavyesi 920-008311 Fiyatı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.