400 TL APU Sistem Toplama

MC@HACKER

Kilopat
Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim. Dün babamla 400 Tl yi geçmeyecek şekilde işlemci, anakart ve ram almaya karar verdik çünkü pc sürekli kapanırken bellek read olmadı diyor ve performans hdd ye zarar vermesinden korkuyorum. Babam önce tamir edilsin dedi ama anakart arızaları da var pc çalışırken kendi kendine görüntüyü kesiyor ama çalışmaya devam ediyor ve bunun gibi bir sürü kilitlenme olayları da olmakta. En köklü çözüm apu sistem dedim ve sizinle de bu durumu paylaşmak isterim.

sD5kPZd.png

Kullandığım HDD

Elimde Wd Caviar Black Perf. HDD var. 450W psu mevcut, monitör vs. tam aslında ucuz toplamamın nedeni sistem geliştirme üzerine çalışmalarımda beni yarı yolda bırakmasıdır ve babam 2.500 tl laptop alacağını da söyledi şu an için bu pc'yi adam etmek zorundayım. Bilgisayarım şu an ddr2 800 mhz ama 667 mhz hızında çalışıyor. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı