Hocam öneren 2.kişisin kararımı verdim xbox 360 replika alıcam gibiXbox 360 kablolu kolları satılıyor. Kopya tabii ama iş görüyor torimanınkini alabilirsin. Direk tak çalıştır her oyunu görüyor.
Hocam öneren 2.kişisin kararımı verdim xbox 360 replika alıcam gibiXbox 360 kablolu kolları satılıyor. Kopya tabii ama iş görüyor torimanınkini alabilirsin. Direk tak çalıştır her oyunu görüyor.
Hadi ben de 3. kişi olayım, eğer bu bütçede 2. el bakmıyorsanız tek seçeneğiniz XInput olduğundan (Oyunların %99'u ayarsız görüyor.) replika Xbox 360 kolu olur.Hocam öneren 2. kişisin kararımı verdim Xbox 360 replika alacağım gibi.
Hadi ben de 3. kişi olayım, eğer bu bütçede 2. el bakmıyorsanız tek seçeneğiniz Xinput olduğundan (Oyunların %99'u ayarsız görüyor.) Replika Xbox 360 kolu olur.
XInput bir teknoloji, şuan bilgisayardaki çoğu oyun XInut destekli ve bu onların senin kolunu hiç ayar yapmadan görmesini ve kullanabilmeni sağlıyor. Replika PS kollarında XInput yok, ondan dolayı genelde çoğu oyunda kol görmesi için uğraşman ve tuşları teker teker ataman gerekiyor.Xlnput ne onu anlamadim.
Hee anladım yani sizde xbox 360 öneriyosunuz şu sistemde iyimiş bende 1 2 3 4 yazılı vardı iğrençti yani hiç kullanmadım max 1 2 kere ona rağmen aşındı kablosuXInput bir teknoloji, şuan bilgisayardaki çoğu oyun XInut destekli ve bu onların senin kolunu hiç ayar yapmadan görmesini ve kullanabilmeni sağlıyor. Replika PS kollarında XInput yok, ondan dolayı genelde çoğu oyunda kol görmesi için uğraşman ve tuşları teker teker ataman gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.