400 TL bütçe ile CS:GO için mouse önerisi

Maalesef zowie markasına çok yakın değilim ama farklı bir sitede mouse sensörlerinin teknik özellikleri olarak google'a yazarsan çıkar sanırsam orada bir listede paylaşılmış profesyonel cs go oyuncularının kullandığı mouse ve bütün sensivity, dpi, hz ayarları var oradan da kendine uygun bakıp seçebilirsin. Keşke tam net bilsem sana yardımcı olabilsem zowie ile ilgili.

Rival 110 benzer Zowie FK2 deneyebilirsiniz. Fakat Bu güncellenmek üzere. Güncel versiyon henüz ülkemizde satışta değil. Yalnız piyasadaki model de beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Aynı şekile sahip Model O ya da bakablirsiniz. Özellikleri bakımından FK2'den daha iyi diyebilirim.

Siz simetrik fare arayışı içerisindesiniz ama ergonomik yapıda fareler arasında Zowie EC2, Razer Deathadder Elite, Glorious Model D, Logitech G403/703 önerebilirim.

Razer Deathadder V2'nin şubat sonunda Türkiye'de satışa çıkacağı haberini aldım.
Yurtdışı siparişim bugün elime ulaştı Elite ile kıyasladığınızda oldukça geliştirilmiş.

Simetrik yapıda olmamasına rağmen G403 ve 400tl'nin altında olmasına rağmen G102 oldukça iyi 2 fare.
G102 formu biraz riskli olabilir sizin için herkese uygun değil. Ama genel donanımı itibari ile fiyat/performans/kalite anlamında çok iyi.

Hemen Elite konusunda karar vermeyin. Deathadder V2'yi bekleyin derim.

Son düzenleme:
Zowie A serisi eski sensör kullaniyor. B serisinde sensorde kronik bi hata vardi ama divina serisiyle duzelttiler sorunu. EC2-B divina öneririm ama satisda yok sanirsam geldigi gibi tükendi Ülkede..

Zowie A serisi eski sensör kullaniyor. B serisinde sensorde kronik bi hata vardi ama divina serisiyle duzelttiler sorunu. EC2-B divina öneririm ama satisda yok sanirsam geldigi gibi tükendi Ülkede..
EC2-B almayı düşünüyordum bir sitede de bulmuştum ama kronik sorunlu mu hocam?

EC2-B almayı düşünüyordum bir sitede de bulmuştum ama kronik sorunlu mu hocam?
EC2-B CS:Go versiyonu Türkiye içerisinde satışta Eternal stoklarında mevcut. Divina serisi tükenmiş gibi görünüyor.

Bence Rampage SMX-R12 olabilir hem çok ucuz ve kolay jarz oluyor...

Ben CS:GO oynarken bunla oynuyorum kabloluyla mouse'yi süratli haraket ettirirken sorun yaşıyorum.

NOT/kablolu mouse'm 300TL ama bu 100-150TL'ye bulabilirsin kalan parayla skin alırsın..

EC2-B CS:Go versiyonu Türkiye içerisinde satışta Eternal stoklarında mevcut. Divina serisi tükenmiş gibi görünüyor hiçbir yerde bulamadım.
Evet hocam ben de gördüm EC2-B modelini. Fakat Divina serisi yok gibi,
Envanterimde sadece eldiven eksik fakat onun acelesi yok o yüzden mousedan kısmak istemiyorum. Rampage, James donkey gibi markalara güvenim sıfır. Yine de önerin için teşekkürler.
Büyük ihtimalle Zowie'nin FK serisinden bir mouse alacağım, tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Hocam Steelseries istemiyorum demiştin ama yazamadan edemedim, Şuan kullandığım Steelseries Sensei Ten bana göre hepsinden iyi bir bak derim.

400 TL benim için çok fazla bir fiyat. Belki o kadar pahalı mouse önermem fakat gerçekten acayip kaliteli bir Rus markası biliyorum. Markası Rapoo modeli ise VPro V16. Şuanda Türkiye'de bulunmuyor fakat İtopya ülkemize getirtiyor.

İşte linkleri :
Rapoo VPro V16 Technopat İncelemesi
Rapoo VPro V16 İtopya Satış Linki

Mouse şık ve sade. Eğer Steel Series almak isterseniz :
Steel Series Kinzu V3 modeli var. Türk malı mouselere çok güvenmiyorum. Kaliteli çıkmıyor. Bu mouseler sizi en az 2 yıl idare edeceğine rahatlıkla güvenebilirsiniz.

fazla para harcamana gerek yok bence ben 70 tlye gamepower bane almıştım hiçbir sıkıntısı yok halen ve rgbsi çok kaliteli rival 110 kullanan kuzenim beğendi mouse'u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…