400 TL civarı fare önerisi

broyys

Hectopat
Daha fazla  
Elim büyük, palm veya claw tutuşuna uygun, fazla ağır olmayan mouse önerileriniz var mı?
Bütçe hafifte olsa büyültülebilir ama mümkünse 400'den fazla harcamak istemiyorum.
Herkese şimdiden teşekkürler.

Ben de öneriyorum.

@JakerT4 hocam size bol bol etiket atıyor isem kusura bakmayın. Belirtmek amacıyla söylüyorum.

Kendisi ile beraber ufak araştırmalar sonucunda bulduk o dosyayı ve çözüm olarak sunduk.

Razer Deathadder, Steelseries Rival 3.
İki çöp fare, alınmaz. Biri kronik sorunlu diğeri hepten çöp.

Ben de öneriyorum.

@JakerT4 hocam size bol bol etiket atıyor isem kusura bakmayın. Belirtmek amacıyla söylüyorum.

Kendisi ile beraber ufak araştırmalar sonucunda bulduk o dosyayı ve çözüm olarak sunduk.

İki çöp fare, alınmaz. Biri kronik sorunlu diğeri hepten çöp.
Güldüm geçtim dediklerinize. Bir tanesini kendim kullandım 2 yıl önce diğerini de sıra arkadaşım kullanıyor :D

Güldüm geçtim dediklerinize. Bir tanesini kendim kullandım 2 yıl önce diğerini de sıra arkadaşım kullanıyor :D
Sen ne diyorsun ya! Düzgün konuş benimle. Boş yapma. Göz ardı listeme hoşgeldin. Gayet de kötü öneriler. Sırf arkadaşların memnun diye önerilecek fare değiller.

Sen ne diyorsun ya! Düzgün konuş benimle. Boş yapma. Göz ardı listeme hoşgeldin. Gayet de kötü öneriler. Sırf arkadaşların memnun diye önerilecek fare değiller
Corsair Sabre Pro'da benim için çöp o zaman. Gayet kötü bir öneri. Göz ardı listenize alınmak umrumda değil ne yazık ki. Düzgün konuş deyip "boş yapma" diyen bir 1 IQ'ya daha fazla bir şey demeyeceğim.

Velev ki yapıyorum ne olacak? Öneri yapmak suç mu? Hoşuna gitmedi diye boş yapmış olmuyorum.

İyi güzel siz kullanıyorsunuz 2 yıldır bozulmamış helal olsun farelere bende 50 TL'lik mouse kullandım 5 yıl boyunca biliyor musunuz :D
Bakın burada mouse hakkında bilgi sahibi olan kişiler var siz sırf 1-2 tane mouse den memnunsunuz diye bunları önermemelisiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı