Ben de öneriyorum.
Corsair Sabre Pro Mouse
Corsair Sabre Pro Mouse CH-9303101-EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
İki çöp fare, alınmaz. Biri kronik sorunlu diğeri hepten çöp.Razer Deathadder, Steelseries Rival 3.
Güldüm geçtim dediklerinize. Bir tanesini kendim kullandım 2 yıl önce diğerini de sıra arkadaşım kullanıyorBen de öneriyorum.
Çözüm: Corsair Sabre Pro Firmware güncellerken brick oldu
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Corsair Sabre Pro için firmware güncellemesi sırasında oluşan brick olma sorununun çözümü anlatacağım. Not: Dosyayı Corsair forumda @JakerT4 ile beraber bulmuştuk. İlk önce bu dosyayı indiriyoruz...www.technopat.net
@JakerT4 hocam size bol bol etiket atıyor isem kusura bakmayın. Belirtmek amacıyla söylüyorum.
Kendisi ile beraber ufak araştırmalar sonucunda bulduk o dosyayı ve çözüm olarak sunduk.
İki çöp fare, alınmaz. Biri kronik sorunlu diğeri hepten çöp.

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com
				Sen ne diyorsun ya! Düzgün konuş benimle. Boş yapma. Göz ardı listeme hoşgeldin. Gayet de kötü öneriler. Sırf arkadaşların memnun diye önerilecek fare değiller.Güldüm geçtim dediklerinize. Bir tanesini kendim kullandım 2 yıl önce diğerini de sıra arkadaşım kullanıyor
Corsair Sabre Pro'da benim için çöp o zaman. Gayet kötü bir öneri. Göz ardı listenize alınmak umrumda değil ne yazık ki. Düzgün konuş deyip "boş yapma" diyen bir 1 IQ'ya daha fazla bir şey demeyeceğim.Sen ne diyorsun ya! Düzgün konuş benimle. Boş yapma. Göz ardı listeme hoşgeldin. Gayet de kötü öneriler. Sırf arkadaşların memnun diye önerilecek fare değiller
Velev ki yapıyorum ne olacak? Öneri yapmak suç mu? Hoşuna gitmedi diye boş yapmış olmuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.