400 TL direksiyon seti önerisi

acar92

Hectopat
Yaklaşık bu kadar bütçem olacak belki artadabilir bilmiyorum o yüzden en az yazdım önerilerinizi bekliyorum ETS 2 ve Forza 4 oynamak için bakıyorum.

Asla o fiyata direksiyon seti alma. 180 derecelik dandik direksiyonlar 1 ay sonra sıkacaktır. Zaten ömürleri de kısa. Kendim kullanıyordum daha önce. Uzak dur derim.

Hocam ülke şartları maalesef elden anca o kadarı geliyordur biliyorum fakat klavye ile oynasan daha iyi 400 liraya alacağın 180 derecelik bir direksiyon ile oynamaktansa...

Hocam ülke şartları maalesef elden anca o kadarı geliyordur biliyorum fakat klavye ile oynasan daha iyi 400 liraya alacağın 180 derecelik bir direksiyon ile oynamaktansa...

Arkadaşın dediğine katılıyorum. Ben 7 ay önce dolaptan 2. el G29 vites ve stant aldım 2.200 TL'ye. Ve aldıktan sonra da sürekli takip ediyordum ta ki fiyatlar uçana kadar şu an aynı şekil de almaya kalksam rahat 5.000 TL. 400 TL bütçen var ise sakın paranı çöpe atma. Güzel bir ürün istiyorsan en az 1.000 TL bütçen olmalı. Her şey de olduğu gibi direksiyon fiyatları da uçtu maalesef. Ne yazık ki o treni de kaçırdık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı