400 TL Ekran Kartı Önerisi

Benim bir arkadaşım internet cafesi için AMD 7850 almıştı league of legends oyununu açıp oynadım 15 20 dakikalık bir süreden sonra kırılmalar dalgalanmalar meydana geldi bende kendi bilgisayarım için yeni ekran kartı alacam.

Radeon 5570 bıkkınlık verdi bana artık 400 tl bütçem var benimde ASUS GTX650 Ti ile MSI GTX 750 Tİ Twin Frozr arasında kaldım. Forum'un bilgili insanlarından bilgi almaya geldim tam konu açacaktım ki bu konuya denk geldim.
Eminmisiniz? Ben yeni ekran kartı aldım eski ekran kartım HD 4550 bile hiç kasmadan oynatıyor büyük bir ihtimal fazla ısınıyordur.

Bu arada HD 7850 eskimedi çokta baba bir karttır.Fakat GTX 750 Twin Franz daha iyidir NVIDIA her zaman tercihimdir ama MSI tavsiye etmem ASUS ısı borularını felan müthiş yapıyorlar MSI anakart olarak iyi ama ekran kartı olarak güvenmiyorum genede siz bilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı