400 TL F/P mouse önerisi

Ne açıdan daha iyidir açıklarsanız sevinirim.
Skatezleri daha iyi kayıyor, PTFE çünkü. TTC Gold gibi mükemmel bir switch'e sahip. Kablosu kat kat daha iyi, güzel bir paracord kablosu var. Ben Haste alırdım her türlü. Sensörü de bence daha iyi, aradaki fark hissedilmesede.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Skatezleri daha iyi kayıyor, ptfe çünkü. Ttc Gold gibi mükemmel bir Switch'e sahip. Kablosu kat kat daha iyi, güzel bir paracord kablosu var. Ben haste alırdım her türlü. Sensörü de bence daha iyi, aradaki fark hissedilmesede.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler, şu an PulseFire alıyorum gönderici de amazonmuş bir sıkıntı olacağını sanmam.

Bu arada aerox 3'de Pulse tracking gibi özellikler var fakat Haste'de göremedim var mıdır Haste'de öyle şeyler? @Xeonayp

Hocam sipariş verdim fakat garantiyi gözden kaçırmışım bulamadım da garantisi hakkında bilginiz var mıdır Amazon üzerinden aldım? @Xeonayp

Son düzenleme:
Bu arada aerox 3'de Pulse tracking gibi özellikler var fakat Haste'de göremedim var mıdır Haste'de öyle şeyler? @Xeonayp

Hocam sipariş verdim fakat garantiyi gözden kaçırmışım bulamadım da garantisi hakkında bilginiz var mıdır Amazon üzerinden aldım? @Xeonayp
Ürün 2 yıl Hyperx garantisi altındadır büyük ihtimalle. Amazon iyi bir firma, sıkıntı çıkarmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı