Merhabalar bilgisayarda oyun oynadığım için bir modem ailemize yetmiyordu ben de faturasını kendim ödeyeceğim bir internet başvurusu yaptım, ilk ay ücretsiz diyordu 30 TL damga ve modem parası ödedim e-faturam gelince de faturayı inceledim ve diğer adlı konuda 400 küsur TL gözüküyordu bu doğru mu?
İlk ay ücretsizdi aldıkları ücretler modem ve vergi gelecek ay o ücret dahil edilecek mi yazmak istemiştim, faturanın diğer sayfasında indirimle alakalı olduğu yazıyor şimdi fark ettim.
Türk Telekom 400 TL'den 100'e inmiş gibi gösteriyor galiba. Yani önümüzdeki ay da -350 falan gözükür büyük ihtimalle, anlaştığınız fiyat neyse onu ödersiniz.
İlk ay ücretsizdi aldıkları ücretler modem ve vergi gelecek ay o ücret dahil edilecek mi yazmak istemiştim, faturanın diğer sayfasında indirimle alakalı olduğu yazıyor şimdi fark ettim.
Türk Telekom 400 TL'den 100'e inmiş gibi gösteriyor galiba. Yani önümüzdeki ay da -350 falan gözükür büyük ihtimalle, anlaştığınız fiyat neyse onu ödersiniz.
İlgin için teşekkürler yaşım küçük ve çalıştığım yerden pek bir para almıyorum o fiyatı görünce biraz korktum, moderatör abimiz sağ olsun bayağı kısaltmış yazıyı ben ilk ay ücretsiz olduğunu normalde yazmıştım o yüzden herkesten özür dilerim.