400 TL fatura gerçek mi?

340407

Hectopat
Merhabalar bilgisayarda oyun oynadığım için bir modem ailemize yetmiyordu ben de faturasını kendim ödeyeceğim bir internet başvurusu yaptım, ilk ay ücretsiz diyordu 30 TL damga ve modem parası ödedim e-faturam gelince de faturayı inceledim ve diğer adlı konuda 400 küsur TL gözüküyordu bu doğru mu?

IMG_20210406_205838.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tam faturada ne yazıyor onu söleyin ona göre yazalım.
Büyük ihtimal modem ücretini falan taksitlendirmiştir.

İlk ay ücretsizdi aldıkları ücretler modem ve vergi gelecek ay o ücret dahil edilecek mi yazmak istemiştim, faturanın diğer sayfasında indirimle alakalı olduğu yazıyor şimdi fark ettim.

Türk Telekom 400 TL'den 100'e inmiş gibi gösteriyor galiba. Yani önümüzdeki ay da -350 falan gözükür büyük ihtimalle, anlaştığınız fiyat neyse onu ödersiniz.
İlk ay ücretsizdi aldıkları ücretler modem ve vergi gelecek ay o ücret dahil edilecek mi yazmak istemiştim, faturanın diğer sayfasında indirimle alakalı olduğu yazıyor şimdi fark ettim.

Türk Telekom 400 TL'den 100'e inmiş gibi gösteriyor galiba. Yani önümüzdeki ay da -350 falan gözükür büyük ihtimalle, anlaştığınız fiyat neyse onu ödersiniz.

İlgin için teşekkürler yaşım küçük ve çalıştığım yerden pek bir para almıyorum o fiyatı görünce biraz korktum, moderatör abimiz sağ olsun bayağı kısaltmış yazıyı ben ilk ay ücretsiz olduğunu normalde yazmıştım o yüzden herkesten özür dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı