400 TL gamepad önerisi

Dogus123

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bütçem 300-400TL civarında daha fazla çıkamam, kesinlikle bulamıyorum güzel bir gamepad Xbox One kolu alacaktım ama masaüstü kullandığım için, Bluetooth özelliği anakartımda bulunmuyor. Onunla da uğraşmak istemiyorum Logitech bakıyorum onu da bulamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce F710 400TL vermek değer mi onu merak ediyorum. Mediamarkt üzerinde 380TL ye düşmüş olmadı bugün alayım onu.

Sizce F710 400TL vermek değer mi onu merak ediyorum. MediaMarkt üzerinde 380TL'ye düşmüş olmadı bugün alayım onu.

Aktif olarak kullanıyorum. 2. elden 100 liraya bayağı temiz bulmuştum. İsterseniz siz de araştırıp belki bulabilirsiniz. Çok memnunum kendisinden. Tek sorun belki, uzaktan iyi çekmiyor olması olabilir.
Hangi oyunları oynamak istiyorsunuz bu arada? Araba yarışı oyunlarında ( NFS, ETS vb.) Analog hassasiyetinin çok iyi olmasından dolayı direksiyonu kullanması çok keyifli. Ayrıca left ve right back de aynı şekilde fren ve gazda olunca güzel oluyor.

Aktif olarak kullanıyorum. 2. elden 100 liraya bayağı temiz bulmuştum. İsterseniz siz de araştırıp belki bulabilirsiniz. Çok memnunum kendisinden. Tek sorun belki, uzaktan iyi çekmiyor olması olabilir.
Teşekkür ederim sanırım öyleyapıcam 200Liraya buldum 2.el onu almayı düşünüyorum.Hassasiyeti falan nasıl acaba ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı