400 TL hafif gaming mouse önerisi

Makaleler
4
Daha fazla  
Bütçem max. 400 TL'dir. 4 senedir G300s kullanıyordum ancak miladını doldurmak üzere. Sağ tık çalışmamaya başladı. Bende yeni bir mouse almaya karar verdim ama onlarca seçenek olduğu için ilk önce sizlere sormak istedim. Önceliğim hafif ve malzemesinin kaliteli olması. Tuşa basabilmem için uygulayacağım kuvvet min. olmalı. Önerilerinizi bekliyorum. Mağazası bulunmayan siteleri atmazsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bütçem max. 400 TL'dir. 4 senedir G300s kullanıyordum ancak miladını doldurmak üzere. Sağ tık çalışmamaya başladı. Bende yeni bir mouse almaya karar verdim ama onlarca seçenek olduğu için ilk önce sizlere sormak istedim. Önceliğim hafif ve malzemesinin kaliteli olması. Tuşa basabilmem için uygulayacağım kuvvet min. olmalı. Önerilerinizi bekliyorum. Mağazası bulunmayan siteleri atmazsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
uzun kullanım ve kalite olarak deathedder elite modelini öneririm çünkü cidden inanılmaz bir rahatlığa ve aynı zamanda hızlı algılama özelliği sensörleri çok iyi

Bende yıllarca g300s kullandıktan sonra bozulunca bi hevesle g502 aldım fakat bütün ağırlıklarını çıkarmama rağmen hem ağır hemde büyük geldiği için kullanamadım. Sonra razer ın pahalı rgb ışıklı modelini kullandım o hafifti fakat elime oturmadı mouse bi türlü. G300s teki rahatlığı hiçbirinde bulamadım. Geçen sene g102 prodigy aldım çok memnunum g300s i unutturdu

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı