400 TL hafif gaming mouse önerisi

Finger tip parmak tutuşuna sahibim. Model olarak rival 600'e biraz daha yakınım. Yorumlarınızı incelemeye devam edeceğim.
Bende bir sürü logitech ve steelseries yada rampayı markalı ürünlerden çok kullandım ama hiçbirinde razerdaki kaliteyi bulamadım deathedder elite modeli çok iyi tabi logitechin mouselarıda iyi olsada bence razer mouse kalitesinde en başarılı markalardan

Bende bir sürü logitech ve steelseries yada rampayı markalı ürünlerden çok kullandım ama hiçbirinde razerdaki kaliteyi bulamadım deathedder elite modeli çok iyi tabi logitechin mouselarıda iyi olsada bence razer mouse kalitesinde en başarılı markalardan
Önerin üzerine deathadder aldım. Birkaç saate deneyip yorumumu paylaşacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende fingertip tutuşa sahibim. g300s kullanıyorum fakat sol tuş bozulmak üzere. mouse uzunluğu 120 yü geçmeyecek, ağırlığı da 80-90 gr arası bir mouse arıyorum. Harpoon un ağırlığı 85 gr iyi fakat uzunluk ölçüsünü bulamadım. Önerebileceğiniz mouse varmı. cooler master s, hyperx pulsefire core, harpoon gibi mouselar bana uyuyor ama deneme fırsatım olmadığı için bi türlü alamıyorum
Yeni bir konu açıp bütçe belirtin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı