We bring you a unique calculator for bottleneck and chokepoint problems in your computer. We will help you to choose most appropriate processor and graphic card for your PC. Our calculator offers you best solutions for reducing or removing bottleneck problems.
We bring you a unique calculator for bottleneck and chokepoint problems in your computer. We will help you to choose most appropriate processor and graphic card for your PC. Our calculator offers you best solutions for reducing or removing bottleneck problems.
Olabilir dostum
Ayrıca ekran kartına gerek yok sonuçta bilgisayarda sadece belirttiğim oyun oynanacak. Onboard kullanacağım
Sadece merak ettim ne kadar darboğaz olur diye. Bizimki de hayal işte
Windows 10 destekli olmasının getirisi ne olacak ki? Bu bütçede bir bilgisayara Windows 10 hayal bile edilemez. 2 GB RAM'li ve HDD'li sistemlerin canına okuyan W10, daha düşüğünü katledecektir diye düşünüyorum.
Windows 10 destekli olmasının getirisi ne olacak ki? Bu bütçede bir bilgisayara Windows 10 hayal bile edilemez. 2 GB RAM'li ve HDD'li sistemlerin canına okuyan W10, daha düşüğünü katledecektir diye düşünüyorum.
Olabilir dostum.
Ayrıca ekran kartına gerek yok sonuçta bilgisayarda sadece belirttiğim oyun oynanacak. Onboard kullanacağım.
Sadece merak ettim ne kadar darboğaz olur diye. Bizimki de hayal işte .
Windows 10 destekli olmasının getirisi ne olacak ki? Bu bütçede bir bilgisayara Windows 10 hayal bile edilemez. 2 GB RAM'li ve HDD'li sistemlerin canına okuyan Windows 10, daha düşüğünü katledecektir diye düşünüyorum.
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Kingston KVR1333D3N9/2G 2 GB DDR3 1333 MHz PC Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.gittigidiyor.com
320 GB 3.5" HDD: 80 TL.
Anakartı kendiniz bulmalısınız. En ucuz LGA 1155 anakart 400 TL.