400 TL ile bilgisayar kasası toplamak

Bütçe
400 TL
i3 2120 işlemci.
200 TL anakart.
GTX 550 Ti ekran kartı.
8 Veya 4 GB RAM.
(Eğer bunu alırsanız ve darboğaz falan yaparsa ben sorumlu değilim)

Bottleneck calculator diye bir site var oraya bir bakayım lakin 550 Ti'ı şu anda bulmak imkansız

i3 2120 işlemci.
200 TL anakart.
GTX 550 Ti ekran kartı.
8 Veya 4 GB RAM.
(Eğer bunu alırsanız ve darboğaz falan yaparsa ben sorumlu değilim)

Sıfır toplamanız imkansız. Sahibinden'deki 10-15 yıllık bilgisayarlardan birini alabilirsiniz.

Link atabilir misin reis :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bottleneck calculator diye bir site var oraya bi bakayım lakin 550 ti'ı şu anda bulmak imkansız

Site %100 bottleneck vermiş ve ekran kartının güçsüz olduğunu belirtmiş. Tamamen yanlış. Bu site güvenilmez olduğu bilinen sitelerden değil mi zaten?

Bottleneck calculator diye bir site var oraya bir bakayım lakin 550 Ti'ı şu anda bulmak imkansız.

550 Ti fiyatları yükselmiş ancak Aliexpress'te bulabilirsiniz.

Site %100 bottleneck vermiş ve ekran kartının güçsüz olduğunu belirtmiş. Tamamen yanlış. Bu site güvenilmez olduğu bilinen sitelerden değil mi zaten?
Olabilir dostum
Ayrıca ekran kartına gerek yok sonuçta bilgisayarda sadece belirttiğim oyun oynanacak. Onboard kullanacağım
Sadece merak ettim ne kadar darboğaz olur diye. Bizimki de hayal işte :D

Hocam bence 50₺ daha ekleyin anakart Windows 10 destekli olsun.
450₺ ile daha iyi bir fiyat/performans sistemi olur.
Windows 10 destekli olmasının getirisi ne olacak ki? Bu bütçede bir bilgisayara Windows 10 hayal bile edilemez. 2 GB RAM'li ve HDD'li sistemlerin canına okuyan W10, daha düşüğünü katledecektir diye düşünüyorum.

Olabilir dostum.
Ayrıca ekran kartına gerek yok sonuçta bilgisayarda sadece belirttiğim oyun oynanacak. Onboard kullanacağım.
Sadece merak ettim ne kadar darboğaz olur diye. Bizimki de hayal işte :D.

Onboard olacaksa Türkiye'den 400 TL'ye toplarsınız liste aşağıda.

2 GB RAM

200 TL Anakart

i3 2120.
Windows 10 destekli olmasının getirisi ne olacak ki? Bu bütçede bir bilgisayara Windows 10 hayal bile edilemez. 2 GB RAM'li ve HDD'li sistemlerin canına okuyan Windows 10, daha düşüğünü katledecektir diye düşünüyorum.

2 GB RAM bilgisayarım vardı 3 sene önce Windows 10 rahatça kaldırıyordu.

Kasa: 15 TL.

İşlemci: 95 TL.

Güç kaynağı: 120 TL.

2 GB DDR3 RAM: 60 TL.

320 GB 3.5" HDD: 80 TL.

Anakartı kendiniz bulmalısınız. En ucuz LGA 1155 anakart 400 TL.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı