400 TL Kablonet uyumlu modem önerisi

James Gosling

Kilopat
Katılım
21 Şubat 2016
Mesajlar
985
Makaleler
9
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kablonet’in değişik bir TV girişinden internet vermesinden dolayı Kablonet uyumlu modem arıyorum. Bütçe 400 civarında olursa iyi olur.
 
Kablonet’in değişik bir TV girişinden internet vermesinden dolayı Kablonet uyumlu modem arıyorum. Bütçe 400 civarında olursa iyi olur.

Kardeşim sana şunu söyleyeyim ben 6-7 senedir Kablonet kullanıyorum benim modem eskimişti modem olarak 2. el vardı ve bozulup bozulamayacağı bilmediğim için ayda 6 TL kiralıyorum modem fena ayda 6 TL bir şey değil bozulduğu zaman yenisi geliyor falan bu arada satış yok yani o modemlerin bayağı araştırdım sen bence kirala senden kaynaklı hasar olduğunda falan gelip değiştiriyorlar.
 
Senden kaynaklı hata olduğunda değiştiriyorlar diye belirtmişin ama bu tür durumlarda garanti kapsam dışı kalır ve değiştirilmez. Aboneye 500 tl modem bedeli rücu edilir. Yani modemler kiralık fakat kaskolu değil. Bu arada istersen internetten de 2. el modem alınabilir. Fakat modem almadan önce kullanımda herhangi bir engeli var mı diye çağrı merkezini arayıp bilgi al veya abone merkezlerinden. Ayrıca alabileceğin modem çeşitlerine Kablonet Modem Çeşitleri | Uydunet Modem Destek bu adresten bakabilirsin.
 
Senden kaynaklı hata olduğunda değiştiriyorlar diye belirtmişin ama bu tür durumlarda garanti kapsam dışı kalır ve değiştirilmez. Aboneye 500 TL modem bedeli rücu edilir. Yani modemler kiralık fakat kaskolu değil. Bu arada istersen internetten de 2. el modem alınabilir. Fakat modem almadan önce kullanımda herhangi bir engeli var mı diye çağrı merkezini arayıp bilgi al veya abone merkezlerinden. Ayrıca alabileceğin modem çeşitlerine Kablonet Modem Çeşitleri | Uydunet Modem Destek bu adresten bakabilirsin.

Vallaha ben kiraladığımda gelen kişi söyledi modemi takan kişi.
 

Geri
Yukarı