400 TL kaliteli 80+ PSU önerisi

Attığım Corsair PSU alınmaz mı yani?
Alınır, ama System Power U9 daha ağır basan bir model sentetik testlere bakarsak ayriyetten VS Gri'de koruma eksikliği de var. System Power U9 aynı fiyat aralığında daha alınası bir model. VS Gri, OCP ve OPP olarakta pekte olması gerektiği gibi değil. MWE White V2 yapısını biliyorum ama onunda sentetik testleri yok Gospower isimli hiç denk gelmediğim bir firma yapımı bir model o da. Fiyatları da oldukca yakın.

be quiet! System Power U9 500W 80+ Bronze Review | Tomshardware

Corsair VS450 Grey 80+ | Tomshardware
System Power U9 alın ayrıca ekstra olarak bütün kablolar siyah ve düz yapıda.
PSU'yu HEC üretiyor, HEC'in kalitesine ise lower-end diyebiliriz.
Hocam naptın HEC'i sen ya... En az CWT kadar başarılı bir üretici, üretim yelpazesiyle. Eğer VS Gri hakkında lower-end diyorsan doğru ama HEC kesinlikle şuanki konumu itibariyle o konumda bir üretici değil. Andyson yahut daha altında markalara fason üretim yapan Sohoo gibi firmalar varken bu klasmanda olamaz.

Bu markayı ilk defa gördüm eğer diğerlerinden daha iyiyse alabilirim tabii ki.
Be quiet, kasa ve soğutma çözümleri olarak kaç senedir bu işin içinde olan Alman menşeili bir marka ekstra olarak Xilence markasının da sahibi ve global olarakta yaygınlaşık. Zaten Cooler Master'mış, Corsair, Evga, be quiet!, Thermaltake daha nice markalar kendi güç kaynağı üretimini yapmıyor. O yüzden markaya göre kıyaslama değil, modele göre alın.
Bakmadan da geçme derim içinde şüphe varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…