Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.865 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 27 Aralık 2019 #41 Yardım için herkese teşekkürler, Gigabyte olan modeli alıyorum.
Ali Rıza09 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 1.086 Makaleler 9 Çözümler 7 Yer Isparta 27 Aralık 2019 #42 Silinen üye dedi: Yardım için herkese teşekkürler, Gigabyte olan modeli alıyorum. Genişletmek için tıkla... Valla bunda da stok biter, fiyat artar gibi bir durum olmaz umarım. Bu fiyata yakalamışken göm direkt.
Silinen üye dedi: Yardım için herkese teşekkürler, Gigabyte olan modeli alıyorum. Genişletmek için tıkla... Valla bunda da stok biter, fiyat artar gibi bir durum olmaz umarım. Bu fiyata yakalamışken göm direkt.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 27 Aralık 2019 #43 Bu arada gereksiz kabloları takmamak ve ileride daha güçlü bir GPU için çok daha iyi bir tercih olur.
Bu arada gereksiz kabloları takmamak ve ileride daha güçlü bir GPU için çok daha iyi bir tercih olur.