400 TL Kasa önerisi

goodes1905

Megapat
Arkadaşlar şöyle ki daha öncesinde 1050 Ti kullanıyordum ve RTX2060 A geçtim fakat o zamandan kalma risby GC-9250G model kasayı hala kullanmaktayım(PSU dahil) neyse ben PSU'yu değiştirdim FSP 700W 80+ Bronze aldım da kasa konusunda kararsızım gerçekten. Yani ben sıcaklık konusunda normal olduğunu düşünüyorum, star wars jedi fallen order da Max 72, Witcher 3 de Max 67 derecede oynuyorum ki dediğim gibi bu değerler normal e o zaman anlamadığım bir konu neden insanların bana bu kadar değiştirmem gerektiğini söylemesi. PSU'yu anladım orada dandik bir marka kullanmak sakıncalı da kasa için bilemiyorum o kadar önemli mi? Sebebi ile değiştirmem gerekip gerekmediğini yazarsanız çok mutlu olurum.Değiştirirsem de yüksek ihtimalle Corsair 275R ya da Cooler Master HB511 modellerine yöneleceğim, bunları verecek param var da dediğim gibi gerek yoksa yeni bir kasaya benim için daha iyi olur boşuna para vermemiş olurum. Sistemimi de şöyle yazıyım:
ASUS TUF B450 PRO GAMING.
Ryzen 5 2600.
ASUS ROG STRIX RTX2060.
Kasa+PSU(şu anlık)-Frisby GC-9250G.

Son düzenleyen: Moderatör:
MB511 modeli çok daha iyi 275R modeline göre.
Bütçe artarsa MB511 artmazsa buna bakmanı öneririm.

Arkadaşlar şöyle ki daha öncesinde 1050 Ti kullanıyordum ve RTX2060 A geçtim fakat o zamandan kalma risby GC-9250G model kasayı hala kullanmaktayım(PSU dahil) neyse ben PSU'yu değiştirdim FSP 700W 80+ Bronze aldım da kasa konusunda kararsızım gerçekten. Yani ben sıcaklık konusunda normal olduğunu düşünüyorum, star wars jedi fallen order da Max 72, Witcher 3 de Max 67 derecede oynuyorum ki dediğim gibi bu değerler normal e o zaman anlamadığım bir konu neden insanların bana bu kadar değiştirmem gerektiğini söylemesi. PSU'yu anladım orada dandik bir marka kullanmak sakıncalı da kasa için bilemiyorum o kadar önemli mi? Sebebi ile değiştirmem gerekip gerekmediğini yazarsanız çok mutlu olurum.Değiştirirsem de yüksek ihtimalle Corsair 275R ya da Cooler Master HB511 modellerine yöneleceğim, bunları verecek param var da dediğim gibi gerek yoksa yeni bir kasaya benim için daha iyi olur boşuna para vermemiş olurum. Sistemimi de şöyle yazıyım:
ASUS TUF B450 PRO GAMING.
Ryzen 5 2600.
ASUS ROG STRIX RTX2060.
Kasa+PSU(şu anlık)-Frisby GC-9250G.
Dark Spırıt 500W 500W 80+ 600w 80+ 4x12cm Mavi Led Fanlı Pc Kasa
326,70 TL

Gamepower The Black Pearl A-RGB Oyuncu Bilgisayar Kasası +PSU
359,90 TL

İkisi de indirimde.

hocam psu var dediğim gibi bi de bu kasaların yazdığım frisby den farkı ne kadardır ki yani marka olarak gamepower de çok güven vermiyor.
MB511 modeli çok daha iyi 275R modeline göre.
Bütçe artarsa MB511 artmazsa buna bakmanı öneririm.
ya şöyle corsair 275r i itopya dan sipariş vermiştim geçen hafta 350 tl ye ama dönüş yok her an iptal edebilirm o yüzden soruyorum. 275r mı attığınız model mi peki?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı