400 TL Kasa önerisi

Kendi fanı çok rahatsız etmiyor ama biraz sesli çalışıyor. Phanteks kasa alırsan mutlaka fan da satın alman gerekiyor. Bir süre idare edebilirsin belki ama eninde sonunda fan alman şart.

Bir tane önde 12 CM fan geliyor, aldığımda kampanya vardı bir tane hediye geliyordu onu egzoza taktım. Kasanın hava akışı iyi ama çok kaliteli olmasa bile egzoza bir fan daha takmak çok fark ettiriyor.
Hocam bir başka sorum olacaktı başlıkta yazmiştim dediğim gibi bende şu anda frisby gc9250 var ve sıcaklık konusunda yeterli geliyor yani star wars jedi fallen order da 72, witcher 3 de 71 derecede oynuyorum yani hala değiştirmem gerekiyor mu bilemiyorum sizin duşunceniz nedir yani kasayı değiştirirsem sadece frisby olsuğu için değiştiricem dedigim gibi onun dışında tatmin ediyor beni.
P400A inventus üzerindeki 3 fan olması lazım.
Rgb modelinde o sanırım. Black de 1 tane onde var

Sıcaklıklar gayet iyi, seni rahatsız eden bir şey yoksa kullanmaya devam edebilirsin. PSU da çok kaliteli, bana kalırsa bu şekilde devam.

Önü ızgaralı Asus Vento VG06F 700W kasa alınabilir. F/P olarak iyi görünüyor.

Alternatif Aerocool Airhawk Duo 750W

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı