ewt rgb istiyorum argbde olabilirRGB furyasını seviyor musunuz? Yoksa sizin için önemli olan hava akışının iyi olması ve kalitesi mi?
bu güzel gözüküyor fakat ekran kartım büyük 31 cm kasa ise 31 cmden biraz fazla alıyo alabilirniyimBen memnunum ama sizi tatmin eder mi bilemem.
![]()
Dark X-FORCE Toplam 3 Fanlı, 1x ARGB Fan + LED Şeritli USB 3.0,Akrilik Yan Panel, Bilgisayar Kasası (DKCHXFORCE) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com
birde baya hoşuma gitti hiç şikayetin varmı hoş bir kasaBen memnunum ama sizi tatmin eder mi bilemem. İsterseniz detaylı RGB videosu çekebilirim çünkü arkada da RGB fanı olduğu için çok farklı gözüküyor daha hiç 70 derece üstüne çıkmadım.
![]()
Dark X-FORCE Toplam 3 Fanlı, 1x ARGB Fan + LED Şeritli USB 3.0,Akrilik Yan Panel, Bilgisayar Kasası (DKCHXFORCE) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com
Gayet memnunum RX 560 ile kullanıyorum ön tarafında 3 fan arkada 1 RGB var geceleyin çok hoş oluyor , renk seçeneği de çok. Şu inceleme videosunu izlerseniz sizin için çok güzel olacaktır. Akşam CSGO'da sıcaklık testi de yaparım isterseniz.bu güzel gözüküyor fakat ekran kartım büyük 31 cm kasa ise 31 cmden biraz fazla alıyo alabilirniyim
birde baya hoşuma gitti hiç şikayetin varmı hoş bir kasa
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.