400 TL Kasa Önerisi

Dark Guardian Mini olabilir fakat Anakartının desteklediğinden emin ol ve biraz minik bir kasa istediğinden emin ol. Hava akışı gördüğ kadarıyla güzel, Dark firması pek kaliteli olmamasına rağmen bu seride malzeme kalitesinden pek kısmamış. Shaarkon RGB Flow diye bir kasa da var iyi diye duydum.

Ben memnunum ama sizi tatmin eder mi bilemem. İsterseniz detaylı RGB videosu çekebilirim çünkü arkada da RGB fanı olduğu için çok farklı gözüküyor daha hiç 70 derece üstüne çıkmadım.

Son düzenleme:
Zalman i3 Edge Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (Kaliteli malzeme ve hava akışına sahip olsun, ancak tek ışık dahi olsa güzel gözüksün derseniz öneririm. Şahsen bu fiyata mantıklı kasalardan biridir)
Yok ben illa RGB istiyorum, ancak yine de hava akışı iyi bir seviyede olsun dersen:
Öneririm. Bunlar haricinde Sharkoon Air Flow ve Zalman T7'ye de bakabilirsin, bu bahsettiğim kasaların fiyatı 320 TL civarında ve geriye kalan para ile 2-3 adet RGB fan alırsın.

Ben memnunum ama sizi tatmin eder mi bilemem.
bu güzel gözüküyor fakat ekran kartım büyük 31 cm kasa ise 31 cmden biraz fazla alıyo alabilirniyim
Ben memnunum ama sizi tatmin eder mi bilemem. İsterseniz detaylı RGB videosu çekebilirim çünkü arkada da RGB fanı olduğu için çok farklı gözüküyor daha hiç 70 derece üstüne çıkmadım.
birde baya hoşuma gitti hiç şikayetin varmı hoş bir kasa

bu güzel gözüküyor fakat ekran kartım büyük 31 cm kasa ise 31 cmden biraz fazla alıyo alabilirniyim

birde baya hoşuma gitti hiç şikayetin varmı hoş bir kasa
Gayet memnunum RX 560 ile kullanıyorum ön tarafında 3 fan arkada 1 RGB var geceleyin çok hoş oluyor , renk seçeneği de çok. Şu inceleme videosunu izlerseniz sizin için çok güzel olacaktır. Akşam CSGO'da sıcaklık testi de yaparım isterseniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı