400 TL klavye önerisi

Membran:

Mekanik Blue Switch:

Mekanik Red Switch:

Mavi ve kırmızı varyantları var.

Fason olduğu için önerilmiyor.

1610462526652.png

Mavi ve kırmızı varyantları var.

Fason olduğu için önerilmiyor.

Eki Görüntüle 831988

Ürün kodu aynı olunca herhalde kırmızı olsa farklı bir kod kullanırlar demiştim :). Bir de drop Plus'ta fason ama o iyi çıktı belki bu da iyidir :D. Şaka bir yana ben aldım sıkıntı çıkmadı başkasında da sıkıntı çıkmayacak anlamı yok ama pek şikayet edeni görmedim. Ha belki ileride sıkıntı çıkar diye hala pek önermiyorum ama neredeyse 7-8 ay oldu sayılır hala pek sıkıntısını görmedim aletin ne tuş soyulması ne başka bir şey.

Ürün kodu aynı olunca herhalde kırmızı olsa farklı bir kod kullanırlar demiştim :). Bir de drop Plus'ta fason ama o iyi çıktı belki bu da iyidir :D. Şaka bir yana ben aldım sıkıntı çıkmadı başkasında da sıkıntı çıkmayacak anlamı yok ama pek şikayet edeni görmedim. Ha belki ileride sıkıntı çıkar diye hala pek önermiyorum ama neredeyse 7-8 ay oldu sayılır hala pek sıkıntısını görmedim aletin ne tuş soyulması ne başka bir şey.
Fason mal olunca sorun yaşama ihtimaliniz de yüksek oluyor. Drop Plus yaklaşık 1 yıldır piyasada, çok fazla sorun yaşatmadığı için öneriyoruz. Umarım siz sorun yaşamazsınız.

Fason mal olunca sorun yaşama ihtimaliniz de yüksek oluyor. Drop Plus yaklaşık 1 yıldır piyasada, çok fazla sorun yaşatmadığı için öneriyoruz. Umarım siz sorun yaşamazsınız.

İşte bende 1 yıl falan piyasada takılsın bir sıkıntı görmezsem önermeye başlayacağım :D. O zamana kadar sessiz bir şekilde bekliyorum :D.

@DjKedi bir tane tuşu söküp Switch markasını söyler misin? :D Merak ettim.
Hocam yazan markaya güvenmek pek mantıklı değil. Gampowerda da outemu yazıyor ama bir açın bakalım sizi ne karşılayacak. Plastik üstüne metal kaplı ve lube sürünce aşınan çakma parçalar. Outemuyla uzaktan yakından alakası yok. Aynı basış gücü veren bir yay ve click sesi için metal kaplama plastik yeterli...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı