![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Fason mal olunca sorun yaşama ihtimaliniz de yüksek oluyor. Drop Plus yaklaşık 1 yıldır piyasada, çok fazla sorun yaşatmadığı için öneriyoruz. Umarım siz sorun yaşamazsınız.Ürün kodu aynı olunca herhalde kırmızı olsa farklı bir kod kullanırlar demiştim. Bir de drop Plus'ta fason ama o iyi çıktı belki bu da iyidir
. Şaka bir yana ben aldım sıkıntı çıkmadı başkasında da sıkıntı çıkmayacak anlamı yok ama pek şikayet edeni görmedim. Ha belki ileride sıkıntı çıkar diye hala pek önermiyorum ama neredeyse 7-8 ay oldu sayılır hala pek sıkıntısını görmedim aletin ne tuş soyulması ne başka bir şey.
Fason mal olunca sorun yaşama ihtimaliniz de yüksek oluyor. Drop Plus yaklaşık 1 yıldır piyasada, çok fazla sorun yaşatmadığı için öneriyoruz. Umarım siz sorun yaşamazsınız.
![]()
71.87AU $ |Mavi Siyah Anahtarı Mekanik Klavye 104 tuşları Arkadan Aydınlatmalı Oyun Klavyeler Bilgisayar PC Gamer için Rusça İspanyolca İbranice Arapça|Klavyeler| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
US $33.22 46% OFF|AULA Oyun Mekanik Klavye 104 Tuşları Kablolu Arkadan Aydınlatmalı Metal Anti ghosting Ile Bilgisayar PC için İngilizce Rusça İspanyolca Arapça|Klavyeler| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam yazan markaya güvenmek pek mantıklı değil. Gampowerda da outemu yazıyor ama bir açın bakalım sizi ne karşılayacak. Plastik üstüne metal kaplı ve lube sürünce aşınan çakma parçalar. Outemuyla uzaktan yakından alakası yok. Aynı basış gücü veren bir yay ve click sesi için metal kaplama plastik yeterli...@DjKedi bir tane tuşu söküp Switch markasını söyler misin?Merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.