400 TL klavye önerisi

@DjKedi bir tane tuşu söküp Switch markasını söyler misin? :D Merak ettim.

Söktüm baktım k Red gibi bir şey yazıyor, ben bunu mavi Switch sanıyordum (çünkü rengi mavi :D ) galiba kırmızı ama markası ne tam anlayamadım isterseniz fotoğraf atayım ama @Quanic in dediği gibi yazan doğru olmayabilir.

Fotoğraf atarsanız sevinirim. Büyük ihtimalle dandik Çin Switch markasıdır. Ya da Kailh olabilir. Kailh ise gayet kaliteli.

Fotoğraf atarsanız sevinirim. Büyük ihtimalle dandik Çin Switch markasıdır. Ya da Kailh olabilir. Kailh ise gayet kaliteli.

1610465702616.png

K RGD yazıyor sanırım bir saattir fotoğraf için ugraşıyorum :D.

Kailh gibi duruyor açıkçası. MSI, Razer gibi büyük markalar bile Kailh kullanıyor. Çakması da olabilir tabii.

Hiç duymadığım bir marka hocam. Sanırım Çin'den sallamasyon bir Switch kendisi.

Kailh gibi duruyor açıkçası. MSI, Razer gibi büyük markalar bile kailh kullanıyor. Çakması da olabilir tabii.

Biraz bakındım MX Cherry klonu yazılmış.
Bu linkte başlığı açan kişi outemu ve krgd yi sormuş, 2. mesajda ikisinin de Cherry MX klonu olduğunu lisans muhabbetleri için para ödememek için farklı isimlerle çıkardıklarını yazmış.
Atılan video da görünen Switch ile benim Switch aynı.

1610466183308.png

Zaten Çin Mali çakma bir Switch olduğu belliydi ama dediğim gibi şimdiye kadar iyi gidiyor bakalım önümüzdeki süreç ne gösterecek :D.

Not: İngilizce içeriğin tamamını çevirmediğim için inşallah ceza almam çünkü konu ile ilgili kısmın açıklamasını yaptım :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı