- Makaleler
- 51
Fason mal üreten bir marka.Neden hocam?
Fason mal üreten bir marka.Neden hocam?
Fason mal üreten bir marka.
Hayır tabii ki, öyle demek istedim. Kaliteli fason mal var, kalitesiz fason mal var. Motospeed'in klavyeleri kalitesiz olur genelde.Hocam gamergaraj da öyle yapıyor bildiğim kadarıyla. Gamergaraj da mı almazdınız yani?
Hocam K3 PRO.Hayır tabii ki, öyle demek istedim. Kaliteli fason mal var, kalitesiz fason mal var. Motospeed'in klavyeleri kalitesiz olur genelde.
@Yang Mills ne önermiştim?
Hocam bu klavye için %60 mekanik yazıyor. Ne demek bu?CK62 yerine MK61 öneririm. Blue switch versiyonu, her şey dahil 412 TL’ye denk geliyor. Bir göz atın derim. Gateron Switch kullanıyor. Sesi, Cherry MX kadar güzel olmasa da gayet tatmin edici.
![]()
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
Normal bir klavyenin %60 boyutunda demek.Hocam bu klavye için %60 mekanik yazıyor. Ne demek bu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.