400 TL Klavye Önerisi

Hocam gamergaraj da öyle yapıyor bildiğim kadarıyla. Gamergaraj da mı almazdınız yani?
Hayır tabii ki, öyle demek istedim. Kaliteli fason mal var, kalitesiz fason mal var. Motospeed'in klavyeleri kalitesiz olur genelde.

@Yang Mills ne önermiştim?

CK62 yerine MK61 öneririm. Blue switch versiyonu, her şey dahil kuponla birlikte 412 TL’ye denk geliyor. Bir göz atın derim. Gateron Switch kullanıyor. Sesi, Cherry MX kadar güzel olmasa da gayet tatmin edici.

Son düzenleme:
Hayır tabii ki, öyle demek istedim. Kaliteli fason mal var, kalitesiz fason mal var. Motospeed'in klavyeleri kalitesiz olur genelde.

@Yang Mills ne önermiştim?
Hocam K3 PRO.
Ben red istiyordum o yüzden önermiştiniz. Hydra R6 RGB mi K3 Pro mu demiştim herkes K3 PRO çok iyi dedi.

CK62 yerine MK61 öneririm. Blue switch versiyonu, her şey dahil 412 TL’ye denk geliyor. Bir göz atın derim. Gateron Switch kullanıyor. Sesi, Cherry MX kadar güzel olmasa da gayet tatmin edici.

Hocam bu klavye için %60 mekanik yazıyor. Ne demek bu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı