celalistşengörist
Hectopat
En fazla 400 TL bütçem var. Klavye önerisi yapar mısınız? Tuşları silinmemeli ve RGB ışıkları çok güzel olmalı. En önemli şartlarım bunlar. Blue/red çok fark etmez.
bütçemi aşıyor knk 400 liraya kadar çıkamam gamenote havit 432L önerir misiniz ya da rampage xtitan ?![]()
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
bu klavye
Sizin aklınızda herhangi bir model varsa linkini atın değerlendireyim.
monster çok tavsiye etmiyorlar ve çok zamanım yok ama teşekkürlerHocam bunu önerecektim 399 TL idi hem stok bitmiş hem fiyatı 100 TL artmış bende alacaktım ben olsam fiyatların düşmesini beklerim eğer acil ihtiyacınız yoksa.Monster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!www.monsternotebook.com.tr
Rampage asla almayın, MSI'ın klavyesi de mekanik değil.
Benim attığım modeli alın, eğer hoşunuza gitmediyse bir kaç tane daha klavye önerebilirim.
klavye güzel fakat 400 tl yi geçmemesi lazım başka klavye önerebilir misinizRampage asla almayın, MSI'ın klavyesi de mekanik değil.
Benim attığım modeli alın, eğer hoşunuza gitmediyse bir kaç tane daha klavye önerebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.