En fazla 400 TL bütçem var. Klavye önerisi yapar mısınız? Tuşları silinmemeli ve RGB ışıkları çok güzel olmalı. En önemli şartlarım bunlar. Blue/red çok fark etmez.
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!
www.monsternotebook.com.tr
Hocam bunu önerecektim 399 TL idi hem stok bitmiş hem fiyatı 100 TL artmış bende alacaktım ben olsam fiyatların düşmesini beklerim eğer acil ihtiyacınız yoksa.
Redragon Usas RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Kavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Rampage RMK-X1 Miracle RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
bu klavye arasında kaldım son klavye bazen düşüyor fiyatı bunlardan hangisi sizce rgb kalitesi ve silinmemesi önemli benim için
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!
www.monsternotebook.com.tr
Hocam bunu önerecektim 399 TL idi hem stok bitmiş hem fiyatı 100 TL artmış bende alacaktım ben olsam fiyatların düşmesini beklerim eğer acil ihtiyacınız yoksa.