400 TL klavye önerisi

ALP2004

Hectopat
Selamlar herkese. Konuyu uzatmadan başlayacağım. Bilgisayarımı 6 sene önce topladığımda klavye ve mouse kısmında Logitech'in yanında G300s mouse verdiği G103 klavyesini gayet ucuza almıştım. Sonrasında sağ olsunlar beni hiç üzmediler çok çok iyi çalışıyor iki araçta. Fakat uzun süredir bu klavyeyi kullanmakta yavaş yavaş sıkmaya başladı beni. Yavaş yavaşta bitiyordur ömrü eminim. Bu yüzden bir tık aynı kalite bir mekanik veya membran klavyeye geçmek istiyorum.

Şimdi alacağım klavye maksimum 400 lira olmalı, dediğim gibi mekanik ya da membran olmalı, RGB olmalı geceleri çok rahatlatacak beni. Bilek desteği çok önemli değil, aynı fiyata başka bir klavyeden kalitesiz kalacaksa hiç gerek yok. Corsair'in kulaklığını kullanıyorum 3 aydır gayet memnunun bu fiyatlara varsa onu da önerebilirsiniz. Destek politikasını çok iyi buluyorum da. Keza Razer da aynı şekilde. Ha bu arada Rampage, Gamepower, James Donkey gibi markaları önermeye gelmeyin, yormayın ellerinizi boşa.

Önerilerinizi bekliyorum elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım. Teşekkürler...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı