400 TL klavye önerisi

Meriç Tunca

Hectopat
Uzun süre gidecek bir klavye almak istiyorum bütçe 400 TL. Bilinmedik Gamepower gibi markaların mekanik klavyelerini almaktansa Razer Cynosa V2 almayı düşündüm bu fiyata malzeme kalitesi iyi RGB mekanik bulmak zor Cynosa en azından Full RGB ve malzemesi de kotu durmuyor diye Cynosa almayı planlıyorum sizce mantıklı midir? Başka tavsiyelerinizi bekliyorum. (G213'de kronik problemler varmış diye duydum o yüzden G213 almayı düşünmüyorum.)

Mekanik klavyeleri sadece Gamepower üretmiyor. Bir sürü kaliteli klavye üreten marka var.

Mekanik klavyeleri sadece Gamepower üretmiyor. Bir sürü kaliteli klavye üreten marka var.

Ikisi arasindaki fiyat farki red ve blue switchden mi kaynaklaniyor?
Rgb icin bir software mevcut mu?
Blue switch sesi rahatsiz edecek kadar cok mudur ?

Ikisi arasindaki fiyat farki Red ve Blue Switch'den mi kaynaklaniyor?
RGB için bir software mevcut mu?
Blue Switch sesi rahatsiz edecek kadar cok mudur?

Fiyat farkının büyük bir kısmını Red Switch sağlamaktadır. Tam olarak nedenini bilmesemde en ucuz Blue switchlerdir ve Red Switch'ler Blue'lara göre daha pahalıdır. Blue Switch'in sesine gelecek olursak, kullanan birçok kişi bir zaman sonra sesten rahatsız olduklarını belirtiyor. Ben de Red Switch taraftarıyım. Fakat zevk meselesi. İnternetten tuş seslerine bakabilirsiniz.

Açıkçası Redragon hakkında aklımdaki tek soru işareti Blue Switch olması ilk defa mekanik klavye alacağım sesi de bazı videolarda rahatsiz ediyor bazı videolarda çok rahatsiz etmiyor sizce ilk defa mavi Switch rahatsiz eder mi? Lube kullanıp bu ses azaltılabilir mi? Lube uygulaması kolay midir?

Uzun süre gidecek bir klavye almak istiyorum bütçe 400 TL. Bilinmedik Gamepower gibi markaların mekanik klavyelerini almaktansa Razer Cynosa V2 almayı düşündüm bu fiyata malzeme kalitesi iyi RGB mekanik bulmak zor Cynosa en azından Full RGB ve malzemesi de kotu durmuyor diye Cynosa almayı planlıyorum sizce mantıklı midir? Başka tavsiyelerinizi bekliyorum. (G213'de kronik problemler varmış diye duydum o yüzden G213 almayı düşünmüyorum.)

Everest Kb-gx7 Bluesky Full Rainbow 9 Renk Mavi Switch Deri Bilek Destekli Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Bende bunu kullanıyorum :D

Açıkçası Redragon hakkında aklımdaki tek soru işareti Blue Switch olması ilk defa mekanik klavye alacağım sesi de bazı videolarda rahatsiz ediyor bazı videolarda çok rahatsiz etmiyor sizce ilk defa mavi Switch rahatsiz eder mi? Lube kullanıp bu ses azaltılabilir mi? Lube uygulaması kolay midir?
Güven bana çok rahatsız ediyor, sesini sevmiş olabilirsin fakat aynı Blue Switch modelini almam ile iade etmem bir oldu, ama onun dışında kaliteli bir klavye Red Switch almanı tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı