400 TL klavye önerisi

aslında istediğim klavyede numlock tuşları olsa daha iyi olur. Klavye üzerinden kullanmaya pek alışık değilim. Sevmem de öyle kullanmayı.

bu klavyeyide beğendim, inceleme videolarını seyrettim. Saolun bir düşüneceğim.

logitech kullanan bir arkadaşım vardı. Bana hep uzak durmamı söylerdi. Bende hiç logitech klavye incelememiştim. Saolun, bakacağım.

NumLock tuşları olan bir klavye olsa daha iyi olur. Klavye üzerinden kullanmaya pek alışık değilim.

Lütfen beni yanlış anlamayın, firmanın reklamını yapmıyorum ama arkadaşımda kullanıyor onda da bir sorun yok. Hatta onun tavsiyesi üzerine aldım.

Lütfen beni yanlış anlamayın, firmanın reklamını yapmıyorum ama arkadaşımda kullanıyor onda da bir sorun yok. Hatta onun tavsiyesi üzerine aldım.
Hocam yanlış anlamıyorum ama siz iki arkadaşında sorun yaşamaması o klavyeyi sorunsuz yapmaz. Gerçekten baya baya fazla konu açıldı bu klavye hakkında. Bir tık daha foruma bakıp yazsanız daha hoşnut olurum.

Sizin sorun yaşamamanız sorunları gidermiş olmamasına gelmez. Kronik sorunlu bir klavye.

@FurkanRa Ayrıca Logitech kaliteli ve köklü bir marka. Arkadaşın sorun yaşadıysa senin uzak durmana gerek yok. Cahilce bir yorum yapmış.
biraz takıntılı biriyimdir, bana önermediği için direk uzak durmuştum.

Teşekkür ederim. Tam istediğim tiplerde bir klavye. Kesinlikle listemin 1. sırasına oturacak bu klavye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı