400 TL klavye önerisi

srby.0855

Centipat
Merhabalar şu anki klavyem RK61 fakat bozuldu eski Everest klavyemi kullanıyorum yeni klavye alacağım. Maksimum bütçem 300-400 ama hepsini kullanmak istemiyorum tabii çok beğenirsem hepsini kullanırım. RK61 tarzı önerebileceğiniz bir klavye var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni Apex 3 TKL modelini bekleyebilirsiniz 45 dolardan çıkacak ülkemize 400 TL civarı gelirse ben almayı düşünüyorum o paraya mekanik derseniz de o fiyattaki mekaniklerde genelde Outemu Switch veya daha kötüleri kullanılır anlayacağınız pek uzun ömürlü değiller önerim bu şekilde.

Yeni Apex 3 TKL modelini bekleyebilirsiniz 45 dolardan çıkacak ülkemize 400 TL civarı gelirse ben almayı düşünüyorum o paraya mekanik derseniz de o fiyattaki mekaniklerde genelde Outemu Switch veya daha kötüleri kullanılır anlayacağınız pek uzun ömürlü değiller önerim bu şekilde.

Şu an kullandığım klavye çok kötü bununla devam edebileceğimi sanmıyorum zaten a tuşuna basarken 2 kere basmam gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı