400 TL klavye önerisi

Karmarjia

Centipat
Donanım toplamam yeni bitti ama ben hiç çevre birimlerine önem vermezdim. Hep ucuz ekipmanla oynadım. Gerçekten abartmıyorum A4 Tech'ler vardı hala çalışıyorlar. Rival 600 var mouse olarak yanına hangi klavye yakışır :)
Bütçem maksimum 400 TL. Klavye için bu kadar bile vereceğimi düşünmüyordum. Yıllar sonra oyun aşkım geri döndü diyelim özellikle rekabetçi oyunlara strateji oynuyordum son zamanlar Battle Royal sardım. Benim zamanımda Gunz, Pointblank vardı.
Sesli mekanik klavye kesinlikle istemiyorum. Sanırsam kırmızı switchliler sessiz oluyor. Mekanik klavye olması nasıl bir artı sağlar bana gerek var mı? Razer herkes çok övüyor alınabilir mi?
Sağolun arkadaşlar aldım. Corsair k68 rgb tercih ettim 470tl . Mükemmel bir klavye sesi normal klavye gibi , tepkimesi çok iyi mekanik , bilek desteği var.Yazılımı da çok iyi. Bir de çok ağır ve sağlam , uzun süreli için mekanik klavye arayan arkadaşlar kesinlikle bunu tercih etsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı