Merhaba, maksimum 400 TL butcem var. ASUS Cerberus Mech RGB Red Switch oyuncu klavyesi almayi dusunuyorum. Bu modeli onerir misiniz? 200-400 fiyat araliginda baska klavyeler de onerirseniz sevinirim.
Rampage HYDRA R6 PLUS Full RGB Usb + Audio Portlu Aluminyum Kapla en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Asus Klavye fiyatları ve klavye çeşitleri en uygun fiyatlarla GittiGidiyor'da! Bilgisayar ve tabletlerinizle kullanabileceğiniz klavye modelleri için tıklayın!
Rampage HYDRA R6 PLUS Full RGB Usb + Audio Portlu Aluminyum Kapla en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Asus Klavye fiyatları ve klavye çeşitleri en uygun fiyatlarla GittiGidiyor'da! Bilgisayar ve tabletlerinizle kullanabileceğiniz klavye modelleri için tıklayın!
Ya onu tam bilmiyorum bunların videolarını izlemiştim daha önceden köşeye attım dursun diye ondan attım hepsini, incelemelerde öyle bir şey olmuyordu. Sadece faremde çift tıklama oluyor ama o dediğin şey 60 - 80 TL mekanik hislilerde olabiliyor.