400 TL klavye önerisi

R0LL

Decapat
Merhaba, maksimum 400 TL butcem var. ASUS Cerberus Mech RGB Red Switch oyuncu klavyesi almayi dusunuyorum. Bu modeli onerir misiniz? 200-400 fiyat araliginda baska klavyeler de onerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair Corsair K55 Türkçe RGB Oyuncu Klavye CH-9206015-TR 40790 | Trendyol

Bütçeyi artırabilirseniz veya indirim kuponu varsa Hyperx Alloy FPS alınabilir.

Malesef en fazla 400 tl verebiliyorum tesekkurler oneri icin

Corsair Corsair K55 Türkçe RGB Oyuncu Klavye CH-9206015-TR 40790 | Trendyol

k55 ve logitech g213 modellerini dusunuyorum hala ancak g213un destek kisminin cikarilamamasi kotu bence.Tesekkurler oneriler icin.

Bir de genel olarak klavyelerde ileride cift basma sorunu cikabiliyormus. Bu sorunun cozumu var mi yoksa degistirip yenisini mi almak gerekiyor?

Hala indirimdeyken kaçırmayın derim.

Malesef en fazla 400 tl verebiliyorum tesekkurler oneri icin

k55 ve logitech g213 modellerini dusunuyorum hala ancak g213un destek kisminin cikarilamamasi kotu bence.Tesekkurler oneriler icin.

Bir de genel olarak klavyelerde ileride cift basma sorunu cikabiliyormus. Bu sorunun cozumu var mi yoksa degistirip yenisini mi almak gerekiyor?
Ya onu tam bilmiyorum bunların videolarını izlemiştim daha önceden köşeye attım dursun diye ondan attım hepsini, incelemelerde öyle bir şey olmuyordu. Sadece faremde çift tıklama oluyor ama o dediğin şey 60 - 80 TL mekanik hislilerde olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı