400 TL klavye önerisi

Logitech G213'ü uzun süre kullanan var mı? Şu an Trust Cada 890 GXT kullanıyorum. Eğer logitech g213 kullanırsam, attan inip eşeğe binmiş oluyor muyum? Benim aradığım, tuşların el yormaması, oyun oynarken ve yazı yazarken hissiyatının iyi olmasıdır. Logitech bu konu da iyi mi?

CK350 Red Switch kullanıcısıyım. Öneririm.

Ben de almayı düşünüyordum malzeme ve Switch'lerin kalitesi nasıl?

İngilizce, Türkçe değil.

İngilizce olmasa daha iyi olur ama bakmadan yazdığım için İngilizce klavye de olur.

Bu klavyenin Switch'lerinin markası ne biliyor musunuz? Outemu galiba ama emin olamadım. Bazı yerlerde Cherry yazıyor.

Son düzenleme:
Trust GXT 890 alacaksanız klavyeyi kısaca özeyleyim:
-Tuş başına RGB'si var, kendi programıyla istediğiniz efekti tuş başına atayabilirsiniz, ayrıca klavyeden de RGB'ye müdahale edebiliyorsunuz. Modları yeterli derecede fazla.
-Red Switch Outemu kullanılıyor. Bu switch genelde çok sevilir ama uzun kullanımda, tuş aktivasyon ağırlığı artıyor. Hissiyat azcık mebrana dönüşüyor. 55-60 gr'lık tuş ağırlığı şimdi 80-100 arası hissettiriyor. Parmaklarım 2-3 saat oyundan sonra yoruluyor fakat hissiyatı yine de bi nebze güzel.
-Kendi bilek desteği yok sanırım internette ayrıca satılıyor ama bu modele uyumlu mu bilmiyorum, tavsiyem bilekliksiz oynayacak olan kişinin almasıdır.
-Klavye tuşlarında enteresan bir şekilde soyulma olmadı. Tuşlar rahatça okunuyor, ve de fırlama gibi bir sorun yok. Ancak ışığın klavye içerisindeki sembolleri tam doldurmadığını %80 civarında doldurduğunu belirteyim.
-Klavyenin altındaki logonun ışığı kapanmıyor, rengi değişmiyor, herhangi bir müdahale edilmiyor. Işığı çok kuvvetli olduğundan gözüme lazer tutulmuş gibi hissettiriyor. Ben bu logoyu elektrik bandıyla kapattım.
-Zamanında 250 tl'ye almıştım, şimdilerde fiyat 400'e kadar çıkıyor. Outemu red switch ile hayal kırıklığına uğradığımdan, mebran klavye tavsiye ediyorum bunun yerine.

Teşekkürler büyük ihtimalle Cooler Master CK350 alacağım. Ne düşünüyorsunuz? En iyi seçenek o gibi geldi Outemu'nun özel bir modeli kullanılıyormuş galiba.

Teşekkürler büyük ihtimalle Cooler Master CK350 alacağım. Ne düşünüyorsunuz? En iyi seçenek o gibi geldi Outemu'nun özel bir modeli kullanılıyormuş galiba.
MSI GK60 Vigor, 450 tl'ye düşmüştü geçen mediamarkt'ta. Ben almadığım için pişmanım çünkü fiyatı 550'ye fırladı ve Cherry MX red switch var. Cooler Master CK350 de bildiğimiz outemu blue switch var. Bu switch gamepower'in 250 tl'lik klavyelerinde de aynen bulunuyor. Cooler Master ile aralarında switch olarak fark görmedim. Tek farkı marka sanırım. Alacağın switch performansı ve ömrü aynı olacaktır. Cooler Master ucuza kaçıp outemu kullanmasaydı al derdim. Ama gerçekten ucuz klavyelerle farkı kalmıyor. Belki gövdesi falan sağlamdır, ama oyun oynarken gövdeye basmıyorsun. Tavsiyem Chery MX switchlerden bütçene uygun klavye alman. İndirmleri beklersen muhakkak keyfine göre bulabilirsin.

MSI GK60 vigor, 450 TL'ye düşmüştü geçen MediaMarkt'ta. Ben almadığım için pişmanım çünkü fiyatı 550'ye fırladı ve Cherry MX Red Switch var. Cooler Master CK350'de bildiğimiz outemu Blue Switch var. Bu Switch Gamepower'in 250 TL'lik klavyelerinde de aynen bulunuyor. Cooler Master ile aralarında Switch olarak fark görmedim. Tek farkı marka sanırım. Alacağın Switch performansı ve ömrü aynı olacaktır. Cooler Master ucuza kaçıp outemu kullanmasaydı al derdim. Ama gerçekten ucuz klavyelerle farkı kalmıyor. Belki gövdesi falan sağlamdır, ama oyun oynarken gövdeye basmıyorsun. Tavsiyem chery MX Switch'lerden bütçene uygun klavye alman. İndirmleri beklersen muhakkak keyfine göre bulabilirsin.

CK 350'nin de Red Switch modeli var da kafam karıştı iyice şimdi alacaktım CK 350'yi indirim beklemek daha mantıklı herhalde Cherry MX Switch'li bir klavye istiyorum. Outemu Switch ile Cherry MX Switch arasındaki fiyat farkına değer mi acaba? Gamepower calypso modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?
Fiyatı daha uygun olduğu için Gamepower calypso ile Logitech G213 arasında kaldım yazılımı ve kalitesi için G213'ü tercih ettim. Kulaklığımla aynı programdan ayarlayabilmek için seçtim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı