Trust GXT 890 alacaksanız klavyeyi kısaca özeyleyim:
-Tuş başına RGB'si var, kendi programıyla istediğiniz efekti tuş başına atayabilirsiniz, ayrıca klavyeden de RGB'ye müdahale edebiliyorsunuz. Modları yeterli derecede fazla.
-Red Switch Outemu kullanılıyor. Bu switch genelde çok sevilir ama uzun kullanımda, tuş aktivasyon ağırlığı artıyor. Hissiyat azcık mebrana dönüşüyor. 55-60 gr'lık tuş ağırlığı şimdi 80-100 arası hissettiriyor. Parmaklarım 2-3 saat oyundan sonra yoruluyor fakat hissiyatı yine de bi nebze güzel.
-Kendi bilek desteği yok sanırım internette ayrıca satılıyor ama bu modele uyumlu mu bilmiyorum, tavsiyem bilekliksiz oynayacak olan kişinin almasıdır.
-Klavye tuşlarında enteresan bir şekilde soyulma olmadı. Tuşlar rahatça okunuyor, ve de fırlama gibi bir sorun yok. Ancak ışığın klavye içerisindeki sembolleri tam doldurmadığını %80 civarında doldurduğunu belirteyim.
-Klavyenin altındaki logonun ışığı kapanmıyor, rengi değişmiyor, herhangi bir müdahale edilmiyor. Işığı çok kuvvetli olduğundan gözüme lazer tutulmuş gibi hissettiriyor. Ben bu logoyu elektrik bandıyla kapattım.
-Zamanında 250 tl'ye almıştım, şimdilerde fiyat 400'e kadar çıkıyor. Outemu red switch ile hayal kırıklığına uğradığımdan, mebran klavye tavsiye ediyorum bunun yerine.