Temizinden kaliteli bir membrane al o fiyattaki mekanikler cortlar.300-400 TL klavye tavsiyesi.
Birkaç hafta önce 423₺ ye Trendyol'dan Logitech G213 aldım herkes çok fazla kronik sorunu olduğunu belirtiyordu. Korka korka aldım ama şu an gayet memnunum bir sıkıntısının da görmedim tavsiye ederim.
membrane ile mekaniğin çok farkı var mıdır?Temizinden kaliteli bir membrane al o fiyattaki mekanikler cortlar.
Corsair K55 PRO kendim kullanıyorum tavsiyemdir.
Kalitelilerinde var tepki süresinden basış grafiğine kadar ama ucuz mekanikler gerek his gerek tepki olsun sağlam membrane lardan kötüdür.Ben 250 TL'ye almayı düşünüyordum ama beni de korkuttu kronik sorun.
membrane ile mekaniğin çok farkı var mıdır?
sadece ses mi?
İndirimle kaça düşer?Temizinden kaliteli bir membrane al o fiyattaki mekanikler cortlar.
Corsair K55 PRO kendim kullanıyorum tavsiyemdir.
En ufak fikrim yok piyasadan uzağım aldığımdan beri (1 yıl olacak) akakçeden kontol edin ama ben hep incehesap'ta en ucuza gördüm o klavyeyi ben de oradan aldım.İndirimle kaça düşer?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.