Warframe Android'e çıkış yaptı!

Valla hocam ben sorun yaşamadım 60 FPS rahat akıcı oynattı. Arada ufak takılmalar oldu ama oda düzelir yeni çıktı.
Aşırı sorun yaşadım ben. Aşırı donuyor ve takılıyor. Bir türlü çözemedim. Hayal kırıklığı yaşadım biraz.

Son düzenleme:
Aşırı sorun yaşadım ben. Aşırı donuyordu, bir türlü çözemedim. Hayal kırıklığı yaşadım biraz.

İlk açtıgımda 30 FPS'di hocam ayarlardan 60 FPS çektim grafikte otomatik yüksekteydi sorun yaşatmadı ama sorunları var bazı bölgelerde kenar kısımlarda karakter takılıyor.

@Arkserhat, çok daha düzelmesi lazım. Ayrıca inşallah gamepad desteği vardır.

Warframe diğer mobile portlanmış oyunlar içinde bir istisna olabilir ama düşük ihtimalle. Mobil piyasa da cidden yaşı küçük baya çocuk var. Yaşı büyük olanlar sanki daha çok sakin oyunlar oynuyor gibiler. Hem bunu sayarsak hem mobildeki optimizasyon sorunu çözülmezse büyük sıkıntı.

9.7 GB güncelleme geldi. Beni iptal etti direkt olarak. :D

Warframe diğer Mobile portlanmış oyunlar içinde bir istisna olabilir ama düşük ihtimalle. Mobil piyasa da cidden yaşı küçük bayağı çocuk var. Yaşı büyük olanlar sanki daha çok sakin oyunlar oynuyor gibiler. Hem bunu sayarsak hem mobildeki optimizasyon sorunu çözülmezse büyük sıkıntı.

Oyunu PC'den Mobile port etmek marifet değil açıkçası oyunu eğer düzgün optimizasyonlu bir şekilde Mobile optimize edersen bu olmuş demektir. Bazı firmalar umursamıyor böyle şeyleri direk koyuyor bakmıyor bile sonradan. Mesela örnek vereyim Subnautica, yayıncı olarak mobilde playdigious yayınladı oyun ilk çıktığında ufak tefek optimizasyon sorunları vardı ve geçen denediğimde akıcıydı düzeltmisler. Subnautica below Zero da geliyor mobil için onu da düzgün yaparlar buna net eminim. Bir başka firma örnek vereyim feral interactive, genelde mobil için feral yayınlanıyor oyunları Hitman absulation, Hitman blood money kendileri mobilde yayıncı olarak yayınladılar ve söylemek gerekirse muazzam optimizasyon şeklinde sundular. Daha yeni Tomb Raider 2013 oyununuda yayınladılar oda şahaneydi, optimizasyon da asla kusur yoktu. Yukarıda da bahsettiğim firmadan da örnek vereyim playdigious, kendisi çoğu PC oyunu ( Dead Cells, Little Nighmaters 1, Besiege, Northgard, Cultist simulator, Street of rage 4 gibi vs) oyunları mobil de yayıncılık yaptı ve düzgün optimizasyonlu şekilde çıkarttılar. Her firma böyle olmalı.

@xgravity, İOS'a çıkalı çok oldu. Android'e yeni çıkış yaptı.

2024'ten beri İOS'ta Warframe mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı